Sabır ve Sevginin Sembolü Annelerimiz

Sabır ve Sevginin Sembolü Annelerimiz

HAYATIN HER ALANINDALAR

Sabır ve Sevginin Sembolü Annelerimiz

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, ?Anneler Günü? dolayısıyla mesaj yayınladı. Kaplan mesajında  ?Fedakârlığın, sabrın, sevgi ve saygının tükenmek bilmeyen kaynağı olan annelerimizi, yılın bir gününde değil, her zaman hatırlamamız, değer vermemiz, bu yüce varlıkları mutlu etmemiz en başta evlat olarak görevimizdir? ifadelerini kullandı.

YAŞAM IŞIĞI

Anneler günü dolayısıyla bir açıklama yapan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, açıklamasında ?Birlikteliğimizi sağlayan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğunu hiçbir zaman ve hiçbir koşulda unutmamalıyız. Hayata dair her şeyi öğreten bu fedakâr varlıklarımıza çok şey borçlu olduğumuzu da unutmamalıyız. Fedakârlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren sevgi sembolü, yaşam ışığı, hayatın temel taşları olan bütün annelerin Anneler Günü´nü en kalbi duygularımızla kutluyoruz? dedi.

HAYATIN HER ALANINDALAR

MÜSİAD olarak, ?Annelerimizin iş hayatındaki sorunlarına çözümler aradık ve Kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Anneler hem bir kadın olarak toplum hayatının yükünü omuzlayan bir emekçi, hem de toplumun değerlerini öğreten, iyi bir insan olarak yetiştiren ve her davranışıyla çocuklarına iyi bir örnek olan bir eğitimcidir. Annelerin yaşadığı sorunlar, kadınların ve toplumun sorunlarından soyutlanamaz. Annelerin yaşadığı ekonomik ve toplumsal sorunlar, geleceğimizi tehdit altında bırakacağından, tüm gücümüzle annelerin sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışıyor ve bu vicdani sorumlulukla hareket ediyoruz? ifadelerine yer verdi.

PUSULA HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ