?Saat Kulesi?nde tehlikeli saatler!

?Saat Kulesi?nde tehlikeli saatler!

Atatürk Bulvarı üzerindeki saat kulesinde bulunan süs havuzuna giren ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen kadın, korkulu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Kimliği henüz tespit edilemeyen kadın, herkesin gözü önünde üzerindeki elbiseleri yırtarak eski Cumartesi Pazarı?nda inşa edilen saat kulesinin de içinde bulunduğu süs havuzuna girdi. Kadın, bir taraftan küfür ederken, diğer taraftan süs havuzu içinde bulunan elektrik aksamı ile oynamaya başladı. Kadının dengesiz davranışları üzerine çevrede bulunan vatandaşlar polis, itfaiye ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis bir taraftan çevrede güvenlik tedbiri alırken, diğer taraftan kadını havuzdan çıkartmaya çalıştı. Elektrik aksamıyla oynamaya devam eden kadın, çevredekilerin telaşının artmasına sebep oldu. Olay yerine gelen itfaiye, üzerine giydikleri elbiselerle havuza girerek kadını dışarı çıkarttı. Ekipler kadını battaniyeye sararak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne götürdü. Çevredekiler elektrik akımına kapılmadan kadının çıkartılmasından dolayı rahat bir nefes aldı.

KABLO SU İLE TEMAS ETMEDİ

Olaya tanık olan bir vatandaş, "Süs havuzuna giren engelli kadın, bir süre sonra küfür ederek üzerindeki elbiseleri yırtmaya başladı. Kadın daha sonra havuzdaki elektrik lambasını sökmeye çalıştı. Allah`tan kablo su ile temas etmedi, yoksa feci şekilde can verirdi." dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama