SAADET?TEN FAİZSİZ KREDİ SÖZÜ

SAADET?TEN FAİZSİZ KREDİ SÖZÜ

Saadet Partisi Milletvekilleri adayları seçim çalışmaları kapsamında Eski Sanayi esnafını ziyaret ettiler. Esnafın oylarına talip olan adaylar, esnafın dertlerini dinledi.

SIRAT KÖPRÜSÜNÜ GEÇECEĞİZ
SP`li milletvekili adayları esnaflardan destek sözü aldı. Eski Sanayi`de bulunan esnafların SP`ye destek vereceklerini söylemelerinin ardından SP`li adayların moralleri yükseldi. Milli görüşün parlamento da olması gerektiğine vurgu yapan esnaflar, ?SP barajı aşsın ya da aşmasın biz vatandaşlık görevimizi yerine getirip oyumuzu SP`ye vererek sırat köprüsünü geçeceğiz? dediler.
 
SP MUTLAKA PARLAMENTODA OLMALIDIR
SP milletvekili adayı Selami Çakır da bu zor dönemde kesinlikle parlamento da olmaları gerektiğine vurgu yaparak ?Milli Görüş mutlaka parlamentoda olmalıdır. Türkiye zor bir sürece giriyor. Seçimler sonrasında yeni anayasa yapılacak. Bu anayasa hazırlanırken SP mutlaka parlamentoda olmalıdır? dedi. Çakır, ?Daha önce Refah Partisi döneminde hocamız merhum Mücahit Erbakan emekliye, Bağ-kurluya ve çiftçiye yüzde 300`lere varan zamlar yapıp bu zamların esnafa yansıması için esnafa uzun vadeli faizsiz kredi vermişti? dedi.
 
ESNAF MORALİ
?Bizde iktidara geldiğimizde hocamızın yapmış olduğu maaş zamlarını vatandaşlarımıza yapacağız. Esnafımıza da faizsiz kredi vereceğiz. Biz vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat yaşamasını istiyoruz. Bu yüzden elimizden ne gelirse fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Bunu nasıl yapacağımızı sorarsanız faize akan musluğu kapatıp halkımıza çevireceğiz? dedi. Eski Sanayi esnafı da milletvekili adaylarının kendilerini ziyaret ettikleri için mutlu olduklarını belirterek SP`ye destek vereceklerini söyledi. SP`li milletvekili adayları Eski Sanayi`de bulunan esnafların desteğini alarak moralli döndüler.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız