Saadet?te yerel seçim çalışması başladı

Saadet?te yerel seçim çalışması başladı

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğunu bildirerek ?Tekrar efsane Milli Görüş hizmeti altında belediyelerimizi kazanıp hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz? dedi.

REFAH SEVİYESİNİ KORUMAK 
İl Başkanı Faruk Vurgun, dünyadaki ve Türkiye?deki olayların incelendiğinde, amacın ve hedefin değişmediğini kaydetti. Vurgun, ?Kapitalist sermayenin amaç ve hedefleri doğrultusunda dünyada ve bölgemizde haritaların yeniden çizildiği bir coğrafya meydana getirmek, ayrıca sürdürdükleri refah seviyelerini koruyabilmek için başta petrol ve doğalgaz olmak üzere dünya enerji kaynaklarını ele geçirmek amacıyla Dünyada ve İslam coğrafyasında her zaman yaptıkları zulümlerine devam etmektedirler. Siyonist sermaye bu emellerine ulaşmak için yöneticileri, medyayı, bürokrasiyi, akademik çevreleri ve siyaseti kullanmaktadır? sözlerinde bulundu.
BÜYÜK OYUNLARIN PARÇASI 
Terörün çözüm sürecinin ve büyükşehir yasasının ardında büyük hesaplar olduğuna dikkat çeken Vurgun, ?Toplumun gazını almaya odaklı sanal gündemlerle narkozlanarak dününü unutan, bugününü anlayamayan dolayısıyla geleceği hakkında da ferasetten uzak öngörüsüz bir hale getirildik. Büyükşehir yasası, açılım süreci, federasyon söylemleri ve yeni anayasa ile birlikte Başkanlık sisteminin dillendirilmesi oynanan büyük oyunun parçalarıdır? dedi. Açıklamada yerel yönetimlerin önemini ve yaklaşan yerel seçimleri anlatan Vurgun, ?Önümüzdeki yerel seçimler bundan önceki tüm seçimler gibi büyük önem taşımaktadır. Tekrar efsane Milli Görüş hizmeti altında belediyelerimizi kazanıp hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmeliyiz? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız