Saadet kazanınca Kırıkkale kazanacak”

 Saadet kazanınca Kırıkkale kazanacak”

İTTİFAK, KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYOR

Saadet kazanınca Kırıkkale kazanacak”

SP-BBP Milli İttifak milletvekili adayları beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkkale İl Özel İdare Genel Sekreterine ve kurum çalışanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

ULAŞMADIK BİR KİŞİ BİLE BIRAKMAYACAĞIZ

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Adayı Faruk Vurgun, genel seçim çalışmaları çerçevesinde yoğun bir tempo ile ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu doğrultuda İl Özel İdare kurum çalışanlarını ziyaret ettiklerini belirtti. 7 Haziran tarihine kadar ulaşmadık hiçbir kişi bırakmayacaklarını belirten Vurgun, Saadet Partisi kadrolarının hizmeti ibadet şuuru ile gerçekleştirdiğini, ‘Saadet kazanınca Kırıkkale kazanacak' sloganı ile insanların huzuruna çıktıklarını, toplumun huzur ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade etti.

MİLLİ GÖRÜŞ MİLLETİN ASLI VE RUH KÖKÜ

Milli Görüşün temiz ve hizmeti esas alan bir tarihe sahip olduğunu belirten Vurgun, Milli Görüşün milletin aslı ve ruh kökü olduğunu, Kırıkkale halkının efsane hizmetlere büyük bir özlem duyduğunu ve tercihini yeniden Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nden yana kullanacağını sözlerine ekledi.

SEÇİMLERDEN UMUTLUYUZ

Vurgun, yoğun bir şekilde genel seçimlere hazırlandıklarını, menfaat ve çıkar algılarını yıkarak, hizmeti yeniden Kırıkkale ve Kırıkkale halkına duydukları muhabbetle gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Ziyaretlerde karşılaştıkları ilgilerin kendilerini memnun ettiğini belirten Vurgun, halkın birçoğunun bundan sonra Saadet'le devam sözünü verdiğini ifade ederek bu seçimlerden çok umutlu olduklarını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız