SAADET PARTİSİ’NİN ADAY ADAYLARI AÇIKLANDI

SAADET PARTİSİ’NİN ADAY ADAYLARI AÇIKLANDI

Temel Karamollaoğlu başkanlığındaki Saadet Partisi’nin Kırıkkale milletvekili aday adayları açıklandı. Parti’den 5 isim vekil aday adaylığı için başvuruda bulundu.

ADAYLAR SEÇMENİN KARŞISINA ÇIKACAK 

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı 14 Mayıs Genel Seçimlerinde milletvekili adaylarıyla seçmenin karşısına çıkacak. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca ve Merkez İlçe Başkanı Hidayet Işık, 28. Dönem Milletvekili aday adayı başvuru süreçlerini tamamlayarak 5 kişinin ismini Saadet Partisi Genel Merkezine bildirdi. Saadet Partisi’nden Makine Mühendisi Murat Tekin, Öğretmen Remzi Kuzucu, Öğretmen Ali İhsan Akgün, Teknoloji Yazılım Uzmanı Ömer Çavuşoğlu ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süreyya Yıldırım Kırıkkale Milletvekili aday adayı oldu. 

 

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN 

İl Başkanı Veysel Kutluca, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Kırıkkale olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini dileyerek, “Yarım asrı deviren siyasi çizgimizde savunduğumuz değerlerden ve hedeflerden hiç taviz vermedik. Biz seçime 10 puan önde başladık. İnşallah parlamentodaki çoğunluğu da bu seçimde Millet İttifakı olarak sağlamış olacağız. Saadet Partisi dönüşümün öncülerinden birisi olmuştur. İnşallah öncü olmaya da devam edecektir. ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ dedik. Bu 3 temel hedefi gerçekleştirmek en büyük motivasyonlarımızdan birisi oldu. Aday adaylık sürecinde teveccühlerini gösteren tüm adaylarımıza teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemizde iklim değişecek, ahlakın ve adaletin iktidarını aziz milletimizle el ele vererek kuracağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız