SAADET PARTİSİ?NE TAZİYE AKINI

SAADET PARTİSİ?NE TAZİYE AKINI

Geçtiğimiz haftalarda vefat eden milli görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Kırıkkale?de bulunan siyasi partiler, dernekler ve vatandaşlar Saadet Partisi Kırıkkale Teşkilatına taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

 KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, herkese teşekkür ettiğini belirterek, ?Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan?ın vefatını öğrenip her kademede milli görüşçüleri arayan, başsağlığı dileyen, dua ve hatim eden, fatiha okuyan kalbinde hocamızın hakka yürüyüşünün aramızdan ayrılışının teessürünü duyan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Hocamızın tüm dünya Müslümanlarına gösterdiği bu nurlu yol ve kutlu duruşu sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlere son nefese kadar nasıl mücadele edileceğini göstermiştir? dedi.

 

TAZİYEDE BULUNDULAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kırıkkale Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Hasan Altın ve yönetim kurulu, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak ve yönetim kurulu üyeleri, Eski milletvekili Yaşar Yılmaz, DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş ve yönetim kurulu üyeleri, HAS Parti İl Başkanı Arif Erdal ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve merkez ilçe yönetimi, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Şerife Değirmenci ve yönetim kurulu, İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Başkanı Basri Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Demokrat Sendikalar Birliği Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Erdurucan ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanlığı?nı ziyaret ederek, taziyede bulundu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız