SAADET PARTİSİ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

SAADET PARTİSİ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan ve milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Ramazan Gözalan , ?Unutmayalım ki bütün engellemelere rağmen milletimiz Saadet Partisi?ne meclis dışında ana muhalefet görevini vermiştir? dediler.

CANLA BAŞLA ÇALIŞTIK

Saadet Partisi İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda İl Başkanı Mustafa Başkan ve milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Ramazan Gözalan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçim sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan, olumsuz şartlara rağmen Saadet Partisi teşkilatının gece gündüz demeden, bütün güçleriyle Allah rızası için canla başla çalıştıklarını söyledi. Seçimin hem ulusal medyanın desteği bakımından hem de mali imkanlar yönünden eşit olmayan şartlar dahilinde yapıldığını söyleyen Başkan, ``Bilindiği gibi başta devletin radyo ve televizyon kurumu olmak üzere bütün ulusal medya bu seçimlere sadece 3 partinin girdiği intibasını verecek şekilde yayın yapmıştır`` diye konuştu.

 

SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Mali açıdan da söz konusu 3 partinin devlet hazinesinden anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olarak toplam 400 trilyon lira hazine yardımı alarak seçimi yürüttüğünü ifade eden Başkan, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Saadet Partisi olumsuz şartlara rağmen tüm gücüyle çalışmalarını yürütmüştür. Bu yüzden teşkilatımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyoruz. Kendilerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Hiç şüphe yok ki Allah hiçbir emeği zayi etmez. Unutmayalım ki bütün engellemelere rağmen milletimiz Saadet Partisine meclis dışında ana muhalefet görevini vermiştir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi, bugünden itibaren tüm teşkilatlarıyla birlikte el ele daha büyük gayretle çalışmalarını sürdürecek ve Meclis`teki partilerin aziz milletimize verdikleri sözlerin yerine getirilmesinin takipçisi olacaktır. Yine unutmayalım ki Saadet Partisi Türkiye`nin meselelerinin çözümü için tek çaredir. Ayrıca, seçim kampanyası müddetince bize gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı, değerli yerel basınımıza teşekkürlerimizi sunarız?

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız