SAADET, ENGELLİLERİNE SAHİP ÇIKTI

SAADET, ENGELLİLERİNE SAHİP ÇIKTI

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Ramazan Gözalan Kırıkkale Görme Engelliler Derneği ile Engelli ve Dostları Derneğini ziyaret ettiler.

YENİ BİR ANAYASA YAPMALARI MÜMKÜN DEĞİLDİR
Görme Engelliler Derneğinde üyelerle sohbet eden SP Milletvekili adayı Faruk Vurgun, Engelliler haftasını kutladı. Milletvekili adayı Vurgun, 12 Haziran seçimlerinde yeni Anayasa yapmak için oy isteyen AK Parti`nin bunu yapmasının mümkün olmadığını belirterek, "Bu iktidar, tek başına bu Anayasayı yapamaz. Saadet Partisi`nin desteği olmadan, yeni bir anayasa yapmaları mümkün değildir" dedi.        
 
HERKES BİR ENGELLİ ADAYI
Daha sonra Sağlık Bakanı Recep Akdağ?ın Batmanlı görme engelli Nurullah Mehmetoğlu`na çıkışmasını eleştiren Vurgun, Kendilerinin 54 Erbakan Hükümeti iktidarında engellire sahip çıktıklarını ve ilk koordinasyon merkezini açtıklarını iktidara tekrar geldiklerinde engelli vatandaşlara sahip çıkacaklarını söyledi. Vurgun, her vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak devletin vatandaşına sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
 
İKTİDARA BİR DERS VERİLMELİ
Saadet partisi Milletvekili adayı Selami Çakır?da AKP?nin iktidarında halkını unuttuğunu engelli vatandaşlarına ?Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne yapalım? Müteahhit şirketlerin yanında çalışmaya devam edeceksin? diyebildiğini AKP?nin kendisini alternatifsiz gördüğünü bu yüzden böyle bir açıklama yapma cüreti gösterdiğini 12 Haziran 2011 de halkımızın iktidara bir ders vermesi gerektiğini ifade etti.
 
EZİLENLERİN İKTİDARI OLACAĞIZ
Engelli ve Dostları derneğinde Konuşan Çakır; AKP`nin özellikle ekonomi, dış politika ve maneviyat alanında yaptığı hatalara dikkat çekti. Çakır , "9 yıl önce iktidara gelirken, yoksulluğu ortadan kaldıracağız diye söz verdiler. Kimsesizlerin, fakir- fukaranın, ezilenlerin iktidarı olacağız dediler. İnsanlar onlara güvendi. Erbakan Hocanın talebeleri diye iktidara getirdi. Ancak iktidara gelince, oylarını aldıkları garibanların, ezilenlerin yerine güçlülerin ve ezenlerin iktidarı oldular. Kendi güçlülerini oluşturdular" diye konuştu.
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız