Saadet Partisi, sevgi ve kardeşliğin teminatıdır

Saadet Partisi, sevgi ve kardeşliğin teminatıdır

BU SEÇİMDE MECLİSE GİRMELİYİZ

Saadet Partisi, sevgi ve kardeşliğin teminatıdır

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız terör saldırısını şiddetle kınadıklarını, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediklerini belirterek teröre topyekûn karşı çıkılması gerektiğini söylediler.

SORUN KONUŞULARAK HALLEDİLMELİDİR

Milletvekili adayları yaptıkları ortak basın açıklamasında ?Eğer bir sorun varsa insanlar ancak birbirleriyle konuşarak çözüme ulaşabilir. Hiçbir masumun ölmesini kabul edemeyiz. Sorumluluğumuz hangi ırktan, mezhepten ya da düşünceden olursa olsun tüm insanlara sevgi ve kardeşliğin teminatı olduğumuzu göstermektir? dediler.

TÜM İNSANLIK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi ?Bizim bir görevimiz var. Bu görev sadece Türkiye için mücadele etmek değildir. Tüm insanlık için çalışmalı gayret göstermeliyiz. İnsanları kırmadan incitmeden çalışılması durumunda sözlerimiz tesirli olacaktır. Biz anlatmakla yükümlüyüz. Bizler gayret edeceğiz. Nasıl ki Erbakan Hocamız ve arkadaşları Meclis´te 24 kişi ile Dışişleri Bakanını düşürdüyse, sizler gerektiği kadar gayret ederseniz sizlerin sözleri tesirli olur sayısal olarak azınlık olsanız dahi kalabalıklara galip geleceğiz.?

BU SEÇİMDE MECLİSE GİRMELİYİZ

?Bu seçimlerde Meclis´e giremezsek Türkiye parçalanacak. Mutlaka bu seçimlerde Meclise girmeliyiz. Bizler insanların sevdiği siyasi partilere ağır hakaretler edersek insanların düşmanlığını kazanırız. Bizler insanları incitmeden kibar bir şekilde davamızı anlatacağız. Mevcut sıkıntıları anlatıp bunun çözümünün ancak Milli Görüş ile mümkün olduğunu anlatacağız. Meclis´e girmek için mücadele ederken inancımızdan taviz vermeyeceğiz. 40 yıllık davamızın çizgisinden milim sapmayacağız. Biz bu şekilde çalışırsak Rabbim bize zafer nasip eder ve bu seçimlerden sonra Mecliste Hakkın savunucusu oluruz? şeklinde konuştular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız