Saadet iktidarıyla ülkede huzur yeniden tesis olacak

Saadet iktidarıyla ülkede huzur yeniden tesis olacak

HALKIN TEVECCÜHÜ VE İLGİSİ YOĞUN

Saadet iktidarıyla ülkede huzur yeniden tesis olacak

Saadet Partisi Milletvekili adayları Selim Özer Mahallesi Salı Pazarı esnafını ve vatandaşların sorunlarını dinlediler.

HALKIN TEVECCÜHÜ VE İLGİSİ YOĞUN

Saadet Partisi milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız ile beraberindeki heyetle gerçekleştirilen ziyarette adaylar halkın yoğun teveccühü ile karşılaştılar.

1 KASIM HALKIN İKTİDARI OLACAK

Pazar halkının sorunlarını dinleyen milletvekili adayları halktan yoğun ilgi gördü. Esnafın siftahsız kapatmaktan, halkın ise cebindeki üç kuruşla pazardan bir kilo patates dahi alamamasından yakındıkları gözlendi. Faruk Vurgun, onlara hitaben yaptığı konuşmada "Biz inanıyoruz ki 1 Kasım´da milletin görüşü Milli Görüş meclise girecek ve ondan sonra mecliste kuru kavgalar ve gürültüler değil işte benim esnafımın vatandaşımın dertleri konuşulur olacak.  Milli Görüş halkıyla her zaman beraber olacak. Bu yüzden inanıyoruz ki 1 Kasım´da Saadet Partisi´nin zaferi milletin zaferi olacak. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin. Allah´ın izniyle yüzlerini kara çıkarmayacağız? dedi.

PAZARCI ESNAFI DESTEKLENECEK

Milletvekili adayı Selami Çakır, ?Ekonomimizin can damarı pazarlarımızı üreticilerimizi destekleyen projelerimiz ile canlandıracak, bizi biz yapan köylü, çiftçi, pazar değerlerimizi ön plana çıkaracağız. Pazarda halkımız eskisi gibi harcayamadığından, pazarcı esnafımız ise eskisi gibi kazanamadığından şikâyetçi. Biz yola çıkarken sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız dedik.  Ekonomi bizim işimiz, projelerimiz ile her kesimin cebine de dokunacağız? diye konuştu.

Çakır, halkın cebine giren ya da cebinden çıkan bir liranın bile hesabını yaparak ekonomisini dengelemeye çalıştığını belirterek, pazarcı daha pahalıya malı tedarik ediyor, elindeki malı hızla satamıyor, halkımız daha az tüketiyor tüm bunlar ise en temel faktör olan üretimi yani çiftçimizi, köylümüzü etkiliyor. Tek bir kişinin ağzından çıkan bir lafla doların tavan yaptığı bir ülke haline geldik. Bu semt pazarı da olsa, bir holding de olsa ekonomide temel faktör güven ortamıdır. Biz Saadet Partisi olarak bu güven ortamını yaratmaya, ekonomimizi semt pazarlarından en tepeye canlandırmaya hazırız. Yeter ki bizlere bu teveccüh gösterilsin ? dedi.

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayı Muin Yıldız ise yaptığı konuşmada "Bu gün Kırıkkale´mizin pazarını ziyaret ediyoruz. İnsanımızla kardeşlerimizle konuşuyoruz. Görüyoruz ki yüzü gülen halinden memnun olan hiç kimse yok ve yıllardır başka alternatif yok diye oy verdikleri partiden vazgeçip Milli Görüş´e oy vereceklerini söylüyorlar. Biz insanımız için çalışıyoruz. İktidar partisi tarafından Pembe bir tablonun çizildiğini de sözleri ekleyen Yıldız, ekonomi başta olmak üzere çok ciddi sorunların olduğunu söyleyerek AKP iktidarıyla birlikte maalesef ?Ülkenin Bereketi kaçmıştır, Saadet iktidarıyla birlikte ülkemize ve tüm insanlığa yeniden huzur, barış, kardeşlik ve bereket gelecektir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız