Saadet gelecek, rant düzeni bitecek

Saadet gelecek, rant düzeni bitecek

SAADET, DEĞİŞTİRMEYE GELİYOR

Saadet gelecek, rant düzeni bitecek

Saadet Milletvekili adayları Kırıkkale´yi karış karış gezmeye devam ediyor.

GÖÇ VERİLİYOR

Halkla buluşma gezileri kapsamında adaylar Delice İlçesi ve Çerikli beldesini ziyaret ederek,  vatandaşlarla sohbet ettiler. Delice´ de esnaflarla konuşan Saadet Partisi Milletvekili adayı Faruk Vurgun, Delice´nin göç verir hale geldiğini, iktidarları döneminde bu gidişe dur diyeceklerini söyledi. Millettin Saadet heyecanı yaşadığını ifade eden Vurgun,  Saadet Partisinin Milli Görüş´ün tek temsilcisi olduğunu belirterek, ?Türkiye´nin ve insanlığın bütün sıkıntılardan kurtuluşunun tek yolunun Saadet iktidarıyla mümkün. Her koldan yapmakta olduğumuz çalışmalarla hem insanlığın hem de ülkemizin hızla çıkmaza sürüklenmesinin önüne geçeceğiz. Milli Görüş 46 yıldır bu millet için iyiyi, güzeli, adaletli olanı istedi ve istemekle kalmayıp iktidar dönemlerinde de bu millete en iyisini, en güzelini verdi." dedi.    

SAADET, DEĞİŞTİRMEYE GELİYOR

Merhum Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın Saadet Partisi Genel Başkanlığı ile birlikte camianın yeniden eski heyecanını yakaladığını ve teşkilatların modele uygun çalışma temposu içerisine girdiğini anlatan Vurgun, "Artık her yerde Saadet Partisi konuşuluyor. Sadece biz değil, görüyoruz ki milletimiz de Saadet iktidarının heyecanını daha şimdiden yaşıyor. Toplumsal katmanlar arasında derin uçurumlara neden olan bu düzen yerine Adil Düzeni inşa edeceğiz.?diye konuştu.

ADİL DÜZEN

 Adil Düzen´in kokusu bile ´efsane´ haline gelen 54. Hükümeti Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti yaptı" diyen Vurgun, Milli Görüş iktidarlarının Türkiye´nin bitkisel hayattan çıkıp yoğun bakım odasından çıktığı dönemler olduğunu ifade etti.  Vurgun, "Bu ülkenin kaynak ve imkânlarının bu millet için seferber edildiğinde Türkiye´de nelerin değişip, nelerin gerçekleşebileceğini bize en iyi 54. Erbakan Hükümeti göstermiştir. Efsane Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın genel başkanlığında Saadet Partisi yeniden yapmaya, yeniden inşa etmeye, yeniden değiştirmeye geliyor. Bu parayla para kazanma düzeni değişecek. Saadet iktidarında ekonomi artık sadece zenginler ve rantçılar için büyümeyecek. Saadet iktidarında işsizlik değil istihdam, rant değil alın teri, faiz bütçesi değil denk bütçe, şaibeler değil havuz sistemi, borsa ekonomisi değil üretim ekonomisi konuşulacak. Saadet Partisi değiştirmeye geliyor. Vaat etmeye değil, iddia etmeye değil, yeniden yapmaya, Saadet Dünyasını inşa etmeye geliyoruz." dedi.

BANKALAR İŞGAL ETTİ

Türkiye´de dar gelirlinin imkânlarının her geçen yıl daha da daraldığını, açıklanan raporlarda hem işsiz hem de yoksul ve aç insanların oranının giderek arttığını anlatan aday Selami Çakır, Saadet Partisinin içinde olmadığı parlamentonun hizmet üretemeyeceğini iddia etti, "Bugün gördüğümüz manzara bize bu parlamentonun şiddetle Saadet Partisine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Bu inançla yola çıktık. Kimileri Çılgın proje aldatmaları ile milletin karşısına çıkıyor kimisi de alternatif üretmeden onun karşısına çıkıyor halkımız iki kutuplu horuz dövüşü ile uyutulmaya çalışılıyor Siyaset o dereceye vardı ki liderler ancak çocukların kavga esnasında söylediği sözlerle birbirlerinin karşısına çıkıyor. Her kaos döneminde olduğu gibi bu dönemde meclisi bu çıkmazdan çıkartıp milletin saadete kavuşmasını sağlayacak olan saadet partisidir.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız