Rüya projenin çalışmaları başladı

Rüya projenin çalışmaları başladı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın talimatıyla Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından projeleri hazırlanan meydan altı katlı otopark projesinin uygulama projelerini ve yapılabilirliği için fizibilite çalışmaları zemin incelemesi ile başlatıldı.

ALAN DENETİMİ YAPILIYOR

Cumhuriyet Meydanına kurulan zemin etüt aracı ile zemin incelemesi yapılacağı belirtildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın seçim öncesindeki projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı altına otoparkın yapılması için gerekli zemin etüt çalışmalarının başladığı belirtilerek bu fizibilite çalışmalarının olumlu olması sonrası projeyi hayata geçirecek çalışmalar başlanılacağı kaydedildi.



yorumcu
27.08.2014 18:02:54
Sayın başkan bu nasıl bir iş ben anlayamadım. Belediye çok borçlu deniyor ancak geçen dönem 1,5 trilyona yeni yapılan meydana otopark yapılsın deniyor. Size bu projeyi önerenler veya ooo çook iyi olur diyenler geçen dönem bu işi yapanlar değilmi, Sayın başkan buranin altında birde sellik var Oysa yapılan yer bozulmasa 1,5 trilyon boşa gitmese Valilik kalkacak Adliye kalkacak Okul kalkacak bu kısımlar otoparka daha uygun olmazmı lütfen değerlendirin

yorumcu
27.08.2014 18:02:32
Sayın Mehmet Altundağ lutfen sizcede doğru ise bu konuyu manşete alın yanlışdan dönulsun para tum kırıkkalenin

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ