Ruhları şad olsun diye

Ruhları şad olsun diye

21 Ekim 2007 tarihinde Hakkâri-Yüksekova- Dağlıca?da eli kanlı terör örgütü ile sağlanan sıcak temas sonucu şehit olan Vedat Kutluca ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı emrinde vatani görevini yapmaktayken kaza sonucu şehit olan Halil Basyanoğlu için anma

VATANIMIZIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal yaptığı açıklamada, ?Şehidimiz Vedat Kutluca, Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı,3.Dağ ve Komando Taburu emrinde vatani görevini yapmakta iken, Hakkâri-Yüksekova -Dağlıca?da eli kanlı terör örgütü ile sağlanan sıcak temas sonucu Devletimizin Bölünmez bütünlüğü uğruna kendisini feda ederek 21.10.2007 tarihinde şehit olmuştu. Bekar olan şehidimiz Vedat Kutluca düzenlenen tören sonrası Keskin İlçe Mezarlığında son yolculuğunu uğurlanmıştı. Anma Programları, Şehitlerimizden Vedat Kutluca?nın Keskin İlçe mezarlığındaki kabri başında dualar okunarak Şehit oluşunun 6. yıl dönümünde rahmetle anıldı.?  

KURANI KERİM OKUNDU

?Şehidimizin kabri başında Keskin İlçesi Merkez Camii Din görevlisi İsmail Çakar tarafından Kur?an-ı Kerim ve dua okundu. Yapılan dualar sonrası Dernek üyeleri Keskin ilçesinden ayrılarak Kırıkkale şehitliğine geldi.  İstanbul İl Jandarma Komutanlığı emrinde vatani görevini yapmakta iken 21 Ekim 1987 tarihinde görevli bulunduğu askeri araçla trafik kazası sonucu görev şehidi olan Piyade Er Halil Basyanoğlu Kırıkkale Şehitliğine defnedilmişti. Kırıkkale Şehitliğinde bulunan kabri başında Şehit aileleri ve Gaziler dua ederek 26 yıl dönümünde kabri başında oldular.?

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

?Dernek üyeleri kederli aileleri yalnız bırakmamış her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında oldular. Şehitlikteki kınalı kuzularının mezar taşlarına sarılan aileler yaklaşan kurban bayramı öncesi göz yaşlarına hakim olamadılar? dedi.  Düzenlenen programa Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ve Keskin İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Keskin İlçe Merkez Camii Din görevlisi Dernek Başkanı Rıfat Öcal,  Şehit aileleri ve Gaziler katıldılar.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü