Renkli Cumhuriyet resepsiyonu

Renkli Cumhuriyet resepsiyonu

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü Kırıkkale'de coşkuyla kutlandı Bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla katılım ve ilginin oluşturduğu coşku içinde geçen kutlamaların akşamında ise Vali Ali Kolat, resepsiyon verdi.

 GENİŞ VE KAPSAMLI RESEPSİYON

TÜPRAŞ Sosyal Tesisleri`nde düzenlenen resepsiyona, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Zahit Kaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra şehit yakınları, gaziler ile askeri erkan ile bazı vatandaşlar eşleriyle birlikte katıldı. Bu yıl Resepsiyon davetinin daha geniş ve kapsamlı olması dikkat çekti. Geçtiğimiz yıllarda davet edilmeyen birçok kişi kuruluş ve kurum bu Resepsiyona davet edildi.

 

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

Resepsiyon Vali Ali Kolat, kapıda davetlileri karşılaması ile başladı. Kolat, kapıda gelen davetlilerle teker, teker tokalaştı. Tebrikleri kabul etti. Daha sonra salona geçildi. Salonda konuklar bayraklarla süslü masalarda gruplar halinde bir araya geldiler. Vali, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, eşleriyle birlikte aynı grupta yer alırken diğer bazı meslek kuruluşlarının temsilcileri ayrı grupta, diğer gruplar ise ayrı masalarda sohbet edip Cumhuriyeti konuşma imkânı buldular.

 

GAZİLERE ÖZEL MASA

Gaziler için salonda özel masa kuruldu. Daha sonra ilerleyen saatlerde onuncu yıl marşı çalında. Konuklar ellerindeki bayrakları sallayarak marşa eşlik etti. Konuklara ikram çeşidinin geçtiğimiz yıllara oranla daha çeşitli ve bol olması yine bu yılın kutlama etkinliklerinin ayrıcalıklı olduğunu gösterdi. Gece boyunca konuklar masalarda gezerek bol bol sohbet etme fırsatı buldu. Vali, Garnizon komutanı ve diğer askerler konuklarla sohbet etti. Gece yine onuncu yıl marşının çalınması ile sona erdi

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü