?Renk Renk Anadolu?

?Renk Renk Anadolu?

?Renk Renk Anadolu?

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop´ u ziyaret etti.

Kırıkkale´nin tanıtımı adına Kralların Ressamı Rahmi Pehlivanlı´nın ?Renk Renk Anadolu? isimli tüm illerle ilgili eserlerinin Meclisin açılışında sergilenmesi konusunda görüşme gerçekleştirildi. Bu kapsamda Vali Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop´ u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şentop, konu hakkında gereken çalışmanın yapılacağını dile getirdi.
Kralların Ressamı dediğimiz Rahmi Pehlivanlı´nın hatırasını yaşatmak için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Gelecek nesillere örnek olması adına Rahmi Pehlivanlı gibi sanata önem veren insanların yaşatılması gerekiyor. Manevi zenginliklerin devam etmesi için, içimizden daha nice Rahmi Pehlivalılar, Hacı Taşanlar çıkması temennisi ile Allah´tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum? dedi.
 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız