Rektöre Hayırlı olsun ziyareti

Rektöre Hayırlı olsun ziyareti

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof.Dr Ekrem Yıldız'a Eğitim-Birsen 2 nolu şube yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DOSYA TAKDİM EDİLDİ
Ziyarette Şube Başkanı Murat Şahin Rektör Prof.Dr Ekrem Yıldız’ a yeniden atanmasının hayırlı olmasını, Yetkili sendika olarak özelde üyesini genelde ise ülkesini düşünen, asla sorun üretmeyen ama sorunlarada çözüm önerisi sunarak sorunların aşılmasına büyük katkı sağlayan Türkiyenin en büyük sendikası olduklarını söyledi. Ayrıca Başkan Murat Şahin Rektör Prof.Dr Ekrem Yıldız’a Üniversite personellerinin isteklerinden oluşan bir dosya taktim etti.

ÇALIŞMA BAŞLATACAKLAR
Sunulan dosyada İlk öncelikli konunun ikinci öğretim mesailerinin İdari personelede verilmesi, uzun süredir yapılmayan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarının yapılması olmuştur. Rektör Yıldız bu konularla alakalı çalışmaların devam ettiğini ikinci öğretim mesailerle alakalı olarak gelen paranın gideri karşılamadığından bazı önlemlerin alınarak bunun aşıldığında idari personelede verilmesi için çalışmaların yapılacağını ve Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarınında yapılabilmesi için çalışma başlatacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Rektör Prof.Dr Ekrem Yıldız’a Eğitim-Birsen Sendikasının çıkarmış olduğu yayınlardan takdim edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ