Rektör Aslan’dan üniversite öğrencilerine mesaj

Rektör Aslan’dan üniversite öğrencilerine mesaj

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan üniversite tercihi yapacak öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan üniversite tercihi yapacak öğrenciler için bir mesaj yayımladı. Rektör Aslan mesajında “biz geçmişisinizdeki büyük medeniyetin birikimleriyle geleceğin büyük Türkiyesine hazırlık yapan, bende bu roller içerisinde yer almak istiyorum diyen her gencimize kapılarını sonuna kadar açmaktadır” diye konuştu.

KIRIKKALE ÇOK ÖNEMLİ BİR YER

YKS’ye giren ve tercih yapacak üniversite adayı öğrenciler için bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan öğrencileri Kırıkkale Üniversitesine davet etti. Rektör Aslan mesajında “Yakın geleceğin büyük ülkesinin mumarı olacak sevgili gençlerimiz, çok önemli bir karar aşamasındasınız. Yapacağınız üniversite tercihiyle, hayatınızın en önemli kararlarından birisini vermek üzeresiniz. Üniversite tercihlerini yaparken sıralayacağım bazı maddeleri göz önünde bulundurursanız, hem sizin için hem aileniz için, hem milletimiz, hemde insanlık için önemli bir karar vermiş olacaksınız” ifadesini kullandı.

CİDDİ PROJELERİN İÇERİSİNDE YER ALABİLECEKSİNİZ

Maddeleri sıralayan Rektör Aslan “Bunlardan ilki sevgili öğrencilerimiz hangi üniversiteyi tercih ederse etsin, kampüsün yaşanılabilir olup olmadığına bakıyor. Kırıkkale Üniversitesi de böyle bir kampüsü tahhüt ediyor. Kırıkkale Üniversitesi kampüsü Kırıkkale iline 7 KM, Ankara’ya 70 km uzaklıkta bulunuyor. Her yere ulaşılabilir merkezi bir noktadadır. İçerisinde de arayabileceğiniz her türlü aktiviteler yapabileceğiniz her türlü imkana sahip bir kampüs imkanına da sahiptir.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız