Rektör Aslan: “Hedef ve hayallerinizle bizimle ulaşın”

Rektör Aslan: “Hedef ve hayallerinizle bizimle ulaşın”

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, 2018-2021 yılları arasında yaptıkları çalışmalarını ve yapacakları çalışmalarından bahsetti. Aslan, “Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayallerine kavuşturuyoruz "

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, 2018-2021 yılları arasında yaptıkları çalışmalarını ve yapacakları çalışmalarından bahsetti. Aslan, “Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayallerine kavuşturuyoruz” dedi.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ BAŞARI ELDE EDİYOR 

Akademik eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ın koordinasyonunda önemli çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. Rektör Aslan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2018-2021 yılları arasında yaptıkları çalışmalarını ve yapacakları çalışmalarını anlattı. Aslan, “Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayallerine kavuşturuyoruz. Üniversitemizi seçecek olan gençler asla ve asla pişman olmayacaklar” dedi.

SİZLERİN BAŞARISI İÇİN BİZLER GÖREVDEYİZ

Değerlendirmenin yanı sıra üniversite öğrencilerine yönelik mesajda yayımlayan Aslan, “Öncelikle, Üniversitemizi tercih eden ve kayıt hakkı kazanan sizlere teşekkür ediyorum. Kırıkkale Üniversitesi olarak hedefimiz, yakın geleceğin Büyük Türkiye’sinde söz sahibi olacak genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra öğrenmenin sadece dersliklerle sınırlı olmadığı eğitim sistemimizde, alanlarınızda pratik gelişiminizi önemsiyoruz. Öğrencilerimizin daha öğrencilik döneminde sektörle birlikte yürüttüğümüz projeler ile mezuniyet sonrası iş olanaklarına daha yakın olmasını sağlıyoruz.

ÖNEMLİ PROGRAMLARA YER VERİLİYOR

“Sizlere, içerisinde her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz yaşanılabilir bir kampüs imkânı sunuyoruz. Kırıkkale’ye 7, Ankara’ya sadece 70 km uzaklığı, her yere kolay ulaşılabilirliğimiz üniversitemizin en büyük avantajlarından biridir. Nitelikli akademik kadromuz, araştırma laboratuvarlarımız, yurt içi ve yurt dışı değişim programlarımız, sizlere kalite bir üniversite eğitimi fırsatı sunmaktadır. Kendinizi her alanda geliştireceğiniz, teoriği pratiğe dönüştürecek bir eğitimle alanınızda aranan kişi olmak ve Türkiye’nin büyük projelerinde yer almak istiyorsanız; tercih ettiğiniz doğru yerdesiniz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız