Rektör, ?Kep?i Kırıkkale´ye layık görmedi

Rektör, ?Kep?i Kırıkkale´ye layık görmedi

KEP ATMA TÖRENİ, REKTÖR ERSAN ASLAN´IN TALİMATIYLA İPTAL EDİLDİ

Rektör, ?Kep?i Kırıkkale´ye layık görmedi

Kırıkkale Üniversitesinin Kırıkkale ile iç içe olmasını istemeyen yöneticiler kervanına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan da katıldı. Önceki rektör Ekrem Yıldız´ın bu konudaki icraatları henüz akıldan çıkmamışken, kendisinden büyük atılımlar beklenen Rektör Aslan´ın ilk icraatı da Kırıkkale´ye adeta bir darbe gibi indi.

KEP ATMA TÖRENİ, REKTÖR ERSAN ASLAN´IN TALİMATIYLA İPTAL EDİLDİ

Her yılsonunda tüm öğrencilerin katılımıyla Başpınar Stadyumunda gerçekleştirilen Yılsonu Mezuniyet Töreni (Kep Atma Töreni), Rektör Ersan Aslan´ın talimatıyla iptal edildi. Kamuoyundan gelen yoğun tepkiler üzerine konuyu senatoya havale ettiği yönünde bir açıklama yapan Rektör Aslan, bu yılki kep töreninin fakülteler bünyesinde parça parça yapılması yönünde görüş bildirmişti.

KONUYU SENATOYA HAVALE ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Önceki yıllarda da aşama aşama Bahar Şenliklerini iptal eden eski Rektör Ekrem Yıldız´ın, Kırıkkale Üniversitesini Kırıkkale halkıyla bir araya getirmeme çabasına yeni Rektör Ersan Aslan´ın bu icraatı damga vurdu. Kırıkkale kamuoyunun tepkisini çeken ve özellikle de sosyal medyadan yapılan paylaşımlar sonrası açıklama yapan Aslan, konuyu senatoya havale ettiği yönünde bir açıklama yaparak adeta topu taca attı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ