Rekabet vatandaşın cebini eritiyor

Rekabet vatandaşın cebini eritiyor

RAYİÇ BEDEL FİYATI 1 TL

Rekabet vatandaşın cebini eritiyor

Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Sekreteri ve Kırıkkale Şube Başkanı Mehmet Özkan, ekmek fiyatlarındaki artış hakkında açıklamalarda bulundu. Fırıncı esnafının rekabet yaptığını belirten Özkan, bu rekabetin ciddi zararlar verdiğini dile getirdi.

ZAM YAPILMIYOR

Son günlerde ekmek fiyatının artışı hakkında açıklamalarda bulunan Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Sekreteri ve Kırıkkale şube başkanı Özkan, ekmeğe uzun zamandır zam yapılmadığını, bu güne kadar fırıncı esnafının aralarındaki rekabetten dolayı düşük fiyattan sattığını ve zarar ettiklerini söyledi.

RAYİÇ BEDEL FİYATI 1 TL

Özkan, ?Son günlerde ekmek girdilerinin artmasından dolayı fırıncı esnafının artık rekabet edemez durumuna geldiğini, odamızın bize 2008 yılında normal ekmekler için vermiş olduğu 80 kuruş ve 2016 yılında taş fırın ekmekleri için vermiş olduğu 1 TL rayiç bedeli fiyatlarında satılmaya başlanmıştır. Ayrıca bazı illerimizde yeni zamla ekmek fiyatının 1.25 olduğunu ama Kırıkkale´de halen 2008 yılında alınan fiyat tarifesindeki fiyatın uygulandı? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı