Rehavete kapılırsak, o zaman bizi uyarın

Rehavete kapılırsak, o zaman bizi uyarın

GAZETECİLERDEN VALİ VEKİLİNE ?HOŞ GELDİNİZ? ZİYARETİ

Rehavete kapılırsak, o zaman bizi uyarın

Kırıkkale Vali vekili Mükerrem Ünlüer makam sahiplerinin eleştiriden kaçmaması gerektiğini söyledi. Ünlüer ?Bizi eleştirin, rehavete kapıldığımız zaman bizi uyarın? dedi

?HOŞ GELDİNİZ? ZİYARETİ

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Haber Müdürü Ahmet Gökdemir, Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ, Yazı İşleri Müdürümüz Murat Karadağ ve Bayrak Gazetesi Sahibi Mustafa Sadıç ile Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erkoç Kırıkkale Vali Vekili Mükerrem Ünlüer´i ziyaret etti. Gazeteciler Vali Vekili Ünlüer´e hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Ünlüer makam sahiplerinin eleştiriden kaçınmaması gerektiğini belirterek ?Bizi eleştirin, rehavete kapıldığımız zaman da bizi uyarın? dedi.

KIRIKKALE SORUNSUZ BİR İL

Vali vekili Ünlüer Kırıkkale´yi TÜPRAŞ Rafinerisi, Üniversitesi, MKE Kurumu gibi kuruluşlarından dolayı tanıdığını belirterek. Genelde Kırıkkale´yi genelde sorunsuz bir olarak bildiğini söyledi. Ünlüer ?Kırıkkale´yi tanımaya çalışıyorum. Sorunları çözmek için buradayız. Bu memleket bizi okuttu, vefa borcumuz var bu borcumuzu ödemek için buradayız, sorunları siz gündeme taşırsanız birde sorunların çözümü için uğraşırız, bu ülke bizi bunun için yetiştirdi? dedi.

VATANDAŞLARIN RAHATI İÇİN VARIZ

Kırıkkale Vali Vekili Ünlüer sohbet sırasında valilik binasının arkasındaki yol konusunda ise valilik bahçesinin bir buçuk iki metre çekilmesi halinde çözülebileceğini söyledi. Bu konuda Belediyenin bu işi üslenmesi halinde bu sorunu çözebileceklerini kaydetti. Ünlüer diğer konular da koordineli bir şekilde şehrin sorunlarının üzerine gidileceğini ve görevini layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını belirtti. Ünlüer ziyaretten memnun kaldığını söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü