Referandumda Evet diyeceğiz

Referandumda Evet diyeceğiz

HİZMET-İŞ´TEN AK PARTİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HİZMET-İŞ´TEN AK PARTİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Referandumda Evet diyeceğiz

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi sözleşmesi yenilenen personellerle birlikte AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Sendika üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde Hizmet iş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Ünlü, Hizmet-İş Sendikası olarak referanduma da destek vereceklerini ifade etti.

EVET DİYECEĞİZ

Sözleşmesi yenilenen ve geriye dönük haklarını alan Hizmet-İş Sendikası üyeleri AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İl Başkanı Mürsel Akçay ile bir araya gelen Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Ünlü ve sendika üyeleri referanduma de destek verme kararı aldıklarını ifade etti. Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan şirket personellerinin sözleşmelerinin yenilendiğini ve işçilerin geriye dönük haklarını aldıklarını dile getiren Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Ünlü ?Hizmet-İş Sendikası olarak referandum sürecinde Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız. Evet diyeceğimizi buradan açıklıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için evet kararının doğru karar olduğuna inanıyoruz? dedi.

İSTİKRAR VE GÜVENİN HÂKİM OLDUĞU BİR TÜRKİYE

AK Parti´nin 15 yıllık iktidarında Türkiye´nin dünyada söz sahibi bir ülke hainde geldiğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?AK Parti hem bugünler için ülkesine hizmet etmiş, hem de ülkesinin parlak yarınları için büyük hedefler koymuştur. AK Parti´nin 15 yıllık iktidarında Türkiye´yi dünyada söz sahibi ve hedefleri olan bir ülke haline getirmesini altında yatan başarıyı istikrar ve güven sağlamıştır. Şimdi Türkiye´nin her zaman istikrar ve güvenin hâkim olduğu bir ülke haline gelmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyacı vardır. Bunun için de referandumdan güçlü bir evet çıkması elzemdir? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı