Referandum, istikrar ve güven getirecek

Referandum, istikrar ve güven getirecek

KRİZDEN KURTULAN TÜRKİYE OLACAK

Referandum, istikrar ve güven getirecek

AK Parti referandum çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, esnaflara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Halk oylaması için esnaflardan destek isteyen Akçay, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, Türkiye´nin krizlerden uzaklaşarak, istikrar ve güvenin hâkim olduğu bir ülke haline geleceğini ifade etti.

KRİZDEN KURTULAN TÜRKİYE OLACAK

Ankara Arena´da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Programının hemen ardından sahaya inerek referandum çalışmalarını başlatan İl Başkanı Mürsel Akçay referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Kırıkkale Ticaret Merkezi içerisinde bulunan esnafları ziyaret eden Akçay, esnaflara hem cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı hem de halk oylaması için destek istedi. İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları İl Teşkilatı esnaf ziyaretlerinde Akçay´a eşlik ederken Akçay Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, Türkiye´nin krizlerden uzaklaşarak, istikrar ve güvenin hâkim olduğu bir ülke haline geleceğini ifade etti.

18 MADDEYİ OKUYUN

Anayasa değişikliğinde bulunan 18 maddenin iyi bir şekilde incelendiğinde Türkiye ve Türkiye´nin geleceği için gerekliliğini herkesin net bir şekilde anlayabileceğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini biz vatandaşlarımıza anlatırken geçmişte Başbakan ve Cumhurbaşkanı arasında yaşanan kavgaların artık son bulacağını milletimizin bu sebepten doğan krizlerden dolayı artık mağdur olmayacağını anlatıyoruz? dedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun ?Referandumdan evet çıkması halinde Cumhurbaşkanı ve Başbakan kavga ederse ne olacak´ sözlerini hatırlatan Akçay, ?Kılıçdaroğlu´nun anayasa değişiklik paketindeki 18 maddeyi okuyup inceleyip iyice anlaması gerekmektedir. Milletimizi kendi bile bilmediği bir sisteme hayır demeye çağırıyor? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız