Referandum hayırlara vesile olsun

Referandum hayırlara vesile olsun

HUZUR VE GÜVENLE OY KULLANACAĞIZ

Referandum hayırlara vesile olsun

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, referandumun; ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için hayırlara vesile olması gerektiğini söyledi. Haktankaçmaz, kent genelinde güvenlik tedbirlerinin alındığını ve Jandarma ve Emniyetin kendi sorumluluk bölgesinde çalışmalar yapacağını bildirdi.

HUZUR VE GÜVENLE OY KULLANACAĞIZ

Anayasa Değişikliği ve Halk oylaması güvenlik toplantısı Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında toplandı. Toplantıya kentte bulunan siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu katıldı. Vali Haktankaçmaz, referandumda milletin iradesinin sandığa yansıyacağını ve demokratik haklarını kullanan vatandaşların huzur ve güvenle oy kullanacağını söyledi. Referandumun; ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Haktankaçmaz, parti yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi yetkilileri ile bir araya geldiklerini belirten Haktankaçmaz, güvenlikle ilgili tedbirlerin alındığını ve seçimin huzur içinde geçeceğini ifade etti. 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında dört partinin bir araya geldiğini ve birlik beraberlik mesajları verdiğini belirten Haktankaçmaz, söz konusu vatan olduğunda toplumun birlik beraberlik içinde görüntüler sergilediğini kaydetti.

KAMU DÜZENİ SAĞLANACAK

Referandum da kamu düzeninin sağlanması ve güvenliğin üst düzeyde olması gerektiğinin altını çizen Haktankaçmaz, Emniyet´in ve Jandarma´nın kendi sorumluluk bölgelerinde çalışmalar yapacağını ve sandık bölgelinde de güvenliğin en üst düzeyde sağlanacağını belirtti.  Vali Haktankaçmaz´ın konuşmasının ardından siyasi parti temsilcileri referandumda yapılacak çalışmalar hakkında Haktankaçmaz´a bilgiler verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ