Refah gelecek, yüzler gülecek

Refah gelecek, yüzler gülecek

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, “Yeniden Refah Partisi 3 yılına girdi.

200 bine yakın resmi üyemiz 50 bini geçkin baş müşahitlerimizle seçime hazırız, Yeniden Refah Gelecek Yeniden Yüzler Gülecek” dedi

 

YENİDEN REFAH GELECEK YÜZLER GÜLECEK

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, beraberindeki parti kurmaylarıyla birlikte Kırıkkale’ye geldi Kırıkkale ziyaretinde ilk olarak sabah kahvaltısında İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolu ve gençlik teşkilatı üyeleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Pamukçu, “Yeniden Refah Partisi 3 yılına girdi. 200 bine yakın resmi üyemiz 50 bine yakın da baş müşahitlerimizle seçime hazır olan bir parti haline geldik. Bundan önceki dönemi birinci 40 yıl olarak tarif ediyoruz, bundan sonraki dönemi de ikinci 40 yıl olarak tarif ediyoruz. Tabi biz bu partiyi kurarken geçmişte bir takım sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılar ile karşılaşacağımızı bilerek yola çıktık. 3 yılda tüm teşkilatlarıyla hazır olan partimiz seçime hazır. Milletimizin refahı için Yeniden Refah gelecek, yeniden yüzler gülecek” dedi.

 

REEL POLİTİKA DEĞİL DAVA SİYASETİ

İl dönemi birinci 40 yıl sonraki dönemi ikinci 40 yıl olarak değerlendirdiklerini belirten Genel Sekreter Pamukçu, “Biz diğer reel politik değil dava siyaseti yapacağız. Siyasete zarafet ve nezaket getireceğiz. Kim yapmış olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen siyaset yapacağız. Sadece eleştiren değil çözüm üreten siyaset yapacağız. Samimi siyaset yapacağız. Önce dış güçler, önce millet diyerek siyaset yapacağız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış bir siyaset yapacağız” dedi

 

NÜFUSUN YÜZDE 85’İ YOKSULLUK SINIRINDA

Nüfusun yüzde 85’nin yoksulluk sınırının altında olduğunu anlatan Pamukçu şöyle konuştu “7 milyon hane sosyal yardıma muhtaç. Bu hane sayısı da 35 milyona tekabül ediyor. Nüfusun neredeyse yüzde 40’ı sosyal yardıma muhtaç. Bu rakamları bizzat Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından aldık. Bir milyon üzeri 4 bin haneye gıda yardımı yapılmış. Yani nüfusun 7 milyonu gıdaya muhtaç. 2020 yılında 3.7 milyon hanenin elektriği kesildi, borcunu ödeyemediği için. Böyle bir ülkede her şey güllük gülistanlık diyemeyiz. Ortada bir yanlışlık var. Tuzu kuru olana bir şey demiyorum. Nüfusun yüzde 85’i yoksulluk sınırının altındaysa bu ülkede sıkıntı var demektir. Bu sıkıntının kaynağı ne? Hükümetler bütçeleri ile ülkeyi yönetiyorlar. Gelir, gider kaynaklarına bakın sıkıntıların ne olduğunu hemen anlarsınız”.

 

81 İLDE VE İLÇELERDE TEŞKİLATLANDIK

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal ise; “Yeniden Refah Partisi’nin kurulalı 3 yıl olduğunu 3 yıl içerisinde 81 ilde ve ilçelerde teşkilatlandık. Şuanda 81 ilde teşkilatlanan ikinci partiyiz. Birisi CHP diğeri ise Yeniden Refah Partisi’dir. Bizlerde 3 yılımızı tamamlayarak büyük kongremizi gerçekleştirdik. Kırıkkale’de 2 günlük bir tarama programı yaparak, çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

STK VE ESNAFIMIZA ÖNEM VERİYORUZ

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve beraberindeki heyet kahvaltı sonrasında Cuma namazını Nur camiinde eda ettikten sonra  parti il binasında kısa bir değerlendirmenin ardından Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’yı ziyaret ederek Kırıkkale ticareti hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Genel Sekreter Pamukçu Yeniden Refah Partisi olarak  STK’lara büyük önem verdiklerini söyledi. Sivil Toplum Kuruluşlarının bulundukları şehirlerin lokomotifi olduğunu bu açıdan önemli bir görev üstlendiklerini bildirdi. Varlı ise bu tür ziyaretleri önemsediklerini belirterek teşekkür etti. Ticaret Borsası Başkanı Harun Samer’i ziyaret eden Pamukçu burada da STK’ların öneminden bahsederek Kırıkkale’deki tarım ile ilgili bilgi aldı ve Ticaret Borsalarının tarım konusunda rolünün önemine işaret etti. Heyet daha sonra Zafer Caddesi ve çevre sokaklarda esnafları ziyaret ederek gündeme dair esnaflarla görüş alışverişinde bulundular. İkinci günde ise Pamukçu ve beraberindekiler Kırıkkale eski Sanayi çarşısındaki sanayi esnaflarını ziyaret ettiler. Akşam ise Parti binasında iki günün değerlendirildiği toplantıya katıldılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız