Ramazanın ilk günü İlk Cuması

Ramazanın ilk günü İlk Cuması

Ramazan ayının ilk Cuma namazında camiler doldu taştı. Merkezdeki camilere sığmayan vatandaşlar cadde ve sokaklara serdikleri seccade, halı kilim ve benzeri örtüler üzerinde oruç ayının birinci gününe denk gelen Cuma namazını eda ettiler. Bu durum merkezd


Ramazan ayının ilk Cuma namazını kılmak için vatandaşlar camilere akın etti

HOŞ VE ANLAMLI TESADÜF
Ramazan ayının birinci gününe denk gelen Cuma namazında camiler doldu taştı. Merkezdeki camilerin yetersizliği dün bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Nur camisinin de inşaat halinde olmasının da etkili olduğu bu durum dün bir kez daha gündeme geldi. Kırıkkale?de merkezdeki Nur Camisinin inşaat halinde olması, çarşı camisi ve diğer camilerin yetersizliği nedeniyle cemaatin büyük bölümü namazını sokakta kılmak zorunda kaldı. Normal günlerde de özellikle Cuma günleri daha çok hissedilen yetersizlik dün daha çok dikkat çekti.

CAMİLER HINCA HINÇ DOLDU
Ramazan ayının ilk Cuma namazında insanlar camilere sağmadı.
Merkezdeki Azaboğlu ve Çarşı Camisine Cuma namazı için gelen vatandaşların büyük bölümü dışarıda kaldı. Camilere sığmayan vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccade, halı kilim gibi örtüleri sererek Cuma namazını sokakta kıldı. Bu arada yoğunluğu fırsat bilen bazıları cami önlerinde seccade kiralayarak yoğunluğu fırsata çevirmeye çalıştı. 50 kuruş karşılığında seccade kiralayan vatandaşlar namazını eda ettikten sonra kiraladığı seccadeleri sahibine teslim etti. 




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ