Ramazan`da duygu sömürüsü

Ramazan`da duygu sömürüsü

Özellikle Ramazan ayında sayıları bir anada artan dilencilerin daha çok engelli ve sakat uzuvlarını sergileyerek dilenmeleri tepkilere yol açıyor.

RAMAZAN`I SUİİSTİMAL EDİYORLAR

Ramazan ayının manevi havasını fırsat bilen dilencilerin sayıları her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da her geçen gün artıyor. Kimisi gerçek ihtiyaç sahibi kimisinin de insanların özellikle Ramazan ayında yükselen manevi duygularını suiistimal ederek dilendikleri dikkat çekiyor. Daha çok iftar saatine yakın zamanlarda sokağa çıkan dilencilerin hem görüntüleri hem de yakarışları rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Bazıların ise sakat olan uzuvlarını gözler önüne sererek dilenmeye çalışması tepkilere yol açıyor.

KÜÇÜK ÇOCUKLARINI SERGİLİYORLAR

Küçük çocuklarını da çekinmeden sergileyen dilencilere artık birilerinin dur demesi gerekiyor. Her köşe başında insanların kalabalık olduğu cadde ve sokaklarda dilenen dilencilerin nereden geldikleri ise anlaşılamıyor. Defalarca uyarılmasına rağmen ve toplanıp şehir dışına çıkarılmalarına rağmen aynı simaların bıkmadan usanmadan cadde ve sokaklarda dolaşıyor olması insanlarımızın sabrını taşırıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü