Ramazanda da emniyetteyiz

Ramazanda da emniyetteyiz

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, vatandaşların huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Vatandaşların yine de dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Kartal, şüpheli bir durumda 155 Polis İmdat hattının aranması gerektiğini sö

TALİHSİZ OLAYLAR YAŞANMASIN
Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ramazan ayında hırsızlık olaylarının artma ihtimaline karşı vatandaşları uyardı. Kartal, ?Kırıkkale huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi için çalışmalara başladık. Geçen yıl, huzurlu bir Ramazan geçirmiştik. Zaten asayiş olarak güvenlik üst seviyede. Biz her türlü önlemlerimizi alıyoruz. Bunun içinde mezarlıklar bile dahil. Mahalle araları ve cami önleri kontrolümüz altında. Her şey Kırıkkale halkının güvenliği için ? dedi. 

HIRSIZLAR EVİ KONTROL EDİYOR
Emniyet olarak gerekli tedbirleri alıp, devriye gezen ekip sayısını artırdıklarını bildiren Kartal,  vatandaşların Ramazan?da dikkatli davranmaları gerektiğini söyledi. Kartal,?İftar ve teravih namazı saatlerinde evlerin ışıklarını kontrol eden hırsızlar, ışık görmeyince kapı zilini çalarak, evde kimsenin olmadığından emin olduktan sonra hırsızlık olayını gerçekleştiriyor? Vatandaşların iftar ve teravih vakitlerinde evlerini terk etmeleri zaman, zaman talihsiz olayların yaşanmasına neden olabiliyor? diye konuştu.

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR
Hırsızlığın önüne sadece emniyet ekiplerinin kontrolü ile geçilemeyeceğini ifade eden Kartal, şöyle konuştu: ?Vatandaşımız da kendi tedbirini alacak. Eğer iftara veya teravih namazına gidiyorsa mutlaka evinin ışıklarından en az birisini açık bırakması gerekir. Ayrıca komşularına evde olmayacaklarını haber versinler ki; komşuları evde tıkırtı sesleri duyduğunda 155 polis imdat telefonumuzu arasınlar. 155 polis ihbar hattını aramak bir vatandaşlık görevidir. Herkesin bu sorumluluk bilincini taşıması gerekir? dedi. 

 BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Öte yandan İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Basın?ın, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Kartal, her konuda kendilerine destek olan basın mensuplarının günlerini kutladığını ifade etti. Kartal konuşmasının devamında, ?Şehrimizin gelişimi ve şehirde olan olayları vatandaşlara aktaran basın mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ