Ramazan da bizim, Muharrem de bizim

Ramazan da bizim, Muharrem de bizim

Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticileri Derneği (TÜRKİAD) Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan ve eşi Beyhan Demirhan tarafından babaları Ali Demirhan adına geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda düzenlediler.

Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticileri Derneği (TÜRKİAD) Başkanı Dr. Ali Asker Demirhan ve eşi Beyhan Demirhan tarafından babaları Ali Demirhan adına geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini bu yılda düzenlediler.

MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Beyhan Demirhan merhum babası Ali Demirhan için iftar yemeği verdi. Eşi Ali Asker Demirhan ile birlikte organize ettikleri iftar yemeğine Ankara ve Kırıkkale´den çok sayıda seçkin davetli katıldı. Yahşihan İlçesinde bulunan Mangal Köşkü´nde gerçekleştirilen iftar programında Demirhan çifti tüm masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle yakından ilgilendiler.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Demirhanların dostları merhum Ali Demirhan´a Allah´tan rahmet dileyerek hayırsever evlatları Beyhan ve Ali Asker Demirhan´a teşekkür ettiler. Siyaset, iş dünyası ve cemiyet hayatının renkli simalarının katıldığı davet gece geç saatlere kadar sürdü. Uzun zamandır geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde Beyhan Demirhan ve eşi Ali Asker Demirhan davetlilerle tek tek ilgilenip katılanlara teşekkür ettiler.

30 YILDIR BİR ARAYA GELİYORUZ

İftar programında konuşan Ali Asker Demirhan, ?Sevgili dostlar, sevgili canlar varlığınızla bizi bahtiyar ettiniz. Eşim Beyhan Demirhan´ın 1975 yılında kaybettiği babası, kayınbabam Ali Demirhan´ın ruhu için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Eşim Beyhan Demirhan evlendiğimizden beri bu geleneği sürdürüyor. 30 yıldır her yıl Ramazan Ayında dostlarla bir araya geliyoruz. Allah ağzınızın tadını bozmasın milletimizin birliğini dirliğini bozmasın. Herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

RAMAZAN DA MUHARREM AYI DA BİZİM

Beyhan Demirhan ise; ?Hepinize katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel günlerde bir arada olmak istiyorum. Bizler Hasandede´li olarak şöyle bir inanış vardır. Derler ki ?Hasandede´liler Ramazan Ayını yapmaz, Muharrem Ayını yapar´ diye. Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Ramazanda Ayıda bizim, Muharrem Ayıda bizim. 30 yıldır biz bu geleneği yapıyoruz. İnşallah Allah ömür verdiği sürece yıllarca devam ettirmeyi düşünüyoruz. Rahmetli babam 33 yaşında rahmetli oldu. Eğer yaşasaydı şuan 70 yaşında olacaktı. Kısmet değilmiş. Mekanı cennet olsun. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum? ifadesinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ