Ramazan´da 3 bin aileye gıda yardımı yapılacak

Ramazan´da 3 bin aileye gıda yardımı yapılacak

"HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Ramazan´da 3 bin aileye gıda yardımı yapılacak

Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği (KIYAD) Başkanı Hafize Yıldız, bu yıl Ramazan ayı içerisinde yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında ve bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

KIYAD Başkanı Hafize Yıldız ve yönetimi dün gazeteciler ile bir araya gelerek, bu yıl Ramazan ayı içerisinde yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Yıldız yaptığı açıklamada, ?Maneviyatın daha yüksek olduğu Ramazan ayına girmeyi hazırlandığımız bugünlerde yardımlaşma insanoğlunun sahip olduğu erdemlerden bir tanesidir. Bazı durumlar içinden çıkılamayacak ölçüde zordur. Bu zorluklarla tek başımıza mücadele etsek de başarılı olamayız. Bu nedenle başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğumuz anlar olur ki biz Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği olarak ihtiyaç sahibi ile yardımlaşmanın erdemine sahip kişiler arasında köprü vazifesi görerek veren ek ile alan elin buluşmasını sağlıyoruz. KIYAD ailesi olarak tüm hayırseverlerin zekât, litre ve sadakalarına ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için talibiz.?

BİR GÜNLÜK İFTAR YEMEĞİ 3 BİN TL

Bu yıl Ramazan ayı için yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Yıldız, ?Mevcut bin 500 ailemizle birlikte bu sayıyı 3 bin aile olarak gıda yardımı yapmayı hedefliyoruz. Belirlenen 2 mahallemizde ramazan ay ı boyunca iftar çadırı kurarak günlük 600 kişiye yemek verilmesini hedeflemekteyiz. İftar yemeği vermek isteyen hayırseverler bize müracaat ederek 3 bin TL karşılığı bir günlük iftar yemeği verebilirler. KIYAD ailesi olarak bu faaliyetleri yaparken bize destek veren başta Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı olmak üzere tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü