Ramazan Usta`dan bayram indirimi

Ramazan Usta`dan  bayram indirimi

Tavukçuluk sektöründe ilklere imza atan Tavukçu Ramazan Usta, Kırıkkale'ye tanıttığı özel soslu tavuk kanat ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yüksek satış potansiyelinden memnun olan Ramazan Usta bayramdan sonra büyük indirimler olacağını söyledi.

KALİTELİ TAVUK ÖNEMLİ

Gerek Taşoğlu Gıda güvencesindeki ürünleri gerekse damak tadına hitap eden pişirme yöntemleri ile Kırıkkale halkının büyük ilgisini kazanan Tavukçu Ramazan Usta özellikle soslu tavuk kanat ile dikkatleri üzerine çekti. Bu yöntemin özellikle kıyı bölgelerde büyük ilgi gördüğünü belirten Ramazan Usta Kırıkkale ile tanıştırdığı soslu kanatın büyük ilgi gördüğünü ve vatandaşların bu ilgisinin kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi. Soslu kanatın tadını beğenen vatandaşların kendisinden tarifini dahi istediğini belirten ramazan Usta asıl maharetin tavuğun kalitesinin yanı sıra sosta olduğunu ifade etti.

DEĞİŞİK TATLARI KIRIKKALE’YE GETİRİYORUZ

Son dönemlerde satışların giderek artmasının kendilerini daha yeni yöntemler bulmaya yönlendirdiğini ifade eden Ramazan Usta soslu tavuk, soslu kanat, helal gıda sertifikalı tüm tavuk ürünleri ile Taşoğlu Gıda güvencesinde hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek “Tavuk ve tavukçuluk üzerine tüm yenilikleri Kırıkkale halkı ile buluşturmaya devam edeceğiz. Amacımız bu tür küçük yöntemler ile diğer bölgelerde kabul gören tatları ilimize tanıtmak, vatandaşlarımızın da bu tatlardan faydalanmalarını sağlamak” şeklinde konuşarak kendilerine ilgi gösteren tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı