Ramazan sokağına ilgi artıyor

Ramazan sokağına ilgi artıyor

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Cumhuriyet meydanın da kurulan Ramazan Sokağı etkinliğine gün geçtikçe ilgi artıyor.

YOĞUN İLGİ VAR
Vatandaşların yoğun ilgisini çeken Ramazan Sokağı etkinlik alanı uğranmadan geçilmiyor. Etkinlik alanına gelen halk böyle bir uygulamanın Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yakışan bir davranış olduğunu bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiği söylediler. Vatandaşlar ayrıca tüm çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya teşekkür ettiler. Saygılı’da çalışmaların devam edeceği ve kültürel faaliyetlere önem verildiğini söyledi.

               

VALİ KOLAT ZİYARET ETTİ
Ramazan Sokağını Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat ziyaret etti. Teravih namazından sonra ziyaret eden Kolat ve eşi Protokol için ayrılan bölüme geçerek sohbet ettiler. Kolat çocuklarla samimi poz vererek cep telefonundan torunun görüntülerini küçük bir kız çocuğuna izletti. Bir süre etkinlik alanında sohbet ettikten sonra ayrıldı. Vali Kolat, böyle etkinliklerin Ramazan ayında kentin en önemli meydanında yapılmasının önemli olduğunu bildirdi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ