Ramazan öncesi klima satışları artı

Ramazan öncesi klima satışları artı

Yazla birlikte bastıran sıcaklar, yaklaşan Ramazan öncesinde vatandaşları yeni hazırlıklara yöneltti. Ev ve işyerlerinde rahat etmek isteyenler, klima için sıraya girdi. Üreticiler bayilerden gelen siparişleri karşılamak için çaba gösterirken, klima satış

HAVA SICAKLIKLARI DAHA DA ARTACAK
Ramazan öncesinde Klima satıcılarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor firmalar, bu yılki klima satışlarının beklenenin üzerinde gerçekleşeceği görüşünde. Yetkililer, bu yaz sıcakların ortalamanın üzerinde olacağı varsayımıyla stokları hazırladıklarını belirtiyor. Tasarruflu ürünlere yöneldiklerini dile getiren yetkililer, "Sektörde bu yıl 2011 satışlarına göre artış bekleniyoruz" diye konuştu.

GECEN YILA ORANLA FAZLA SATIŞ BEKLENİYOR
Klima satıcılar Ramazan`ın Temmuz ayına denk gelmesinin klima satışlarını artıracağına işaret ediyor. Yetkililer, " Bu yıl sezona geçmiş yıllara göre daha iyi hazırlandık. Satışlarda iyi olmasını bekliyoruz. Bu yıl çok daha gecen yıla oranla satış bekliyoruz. Ürün tedariki ve satış kampanyaları konularında gerekli hazırlıkları yaptık. Bölgesel olarak farklı dönemlerde hava sıcaklıklarında artış beklediğimiz için klimalarımızı, tüketicilerimize en hızlı ulaştıracak şekilde ekibimizi kurduk. Tüm klimalarımıza ücretsiz keşif ve montaj hizmeti veriyoruz. Yetkili servislerimizi de bu yoğun dönem için eleman ve araç bakımından takviye ettik" dedi.




1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı