RAMAZAN AYI HUZURA VESİLE OLSUN

RAMAZAN AYI HUZURA VESİLE OLSUN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında Ramazan ayının önemine vurgu yaptı.

MHP’li İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkalelilerin Ramazan ayını kutlayarak, Müslüman aleminin en önemli ayı olarak kabul edilen Ramazan ayının ülkeye huzur ve kardeşlik getirmesi dileklerinde bulundu. Başkan Baloğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olduğuna inandığımız Ramazan-ı Şerifin ülkemize, milletimize, hayırlar getirmesi en büyük temennimizdir. Bolluk ve bereketin had safhada olduğu bu kutsal ay, insanlığa sunulan nimetlerin farkına varılması, dayanışma ve paylaşma için en uygun zamandır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni içinde bulunduran bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz gerekir”

“Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını diliyorum. Bu günlerin feyz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Aleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını dilerim. Ülke olarak mücadelesini verdiğimiz koronavirüs salgının bir an önce sona ermesini diler, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Alemine ve hemşehrilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ