RAMAZAN ALIŞVERİŞİ BAŞLADI

RAMAZAN ALIŞVERİŞİ BAŞLADI

Ramazan ayına sayılı günler kala, Kırıkkaleli vatandaşlar alışverişlerini yapmaya başladı. Süpermarketlerden sahurluk yiyecek alan vatandaşlar, çarşı ve pazarlar hareketlendi.

 İFTARLIK VE SAHURLUK MALZEMELER

Onbir ayın Sultanı Ramazan`ı Şerif`in yaklaşması ile birlikte vatandaşlar alışverişe çıktı. Alışveriş için mağazalara akın eden vatandaşlar, sahurluk için peynir, zeytin, yumurta, gibi malzemeler alırken, iftarlık için ise pirinç, bulgur, mercimek, gibi gıda malzemeleri alıyor. İftarın değişilmez meyvesi olan hurmalara ise yoğun ilgi gösteriliyor. Vatandaşlar, oruç günü sıkıntı yaşamamaları için Ramazan öncesi alışveriş yaptıklarını belirterek, ?Ramazan ayına çok az bir süre kaldı. Bizlerde Ramazan alışverişimizi şimdiden yapmaya başladık. Sahurluk için hafif yiyeceklerden olan, peynir, zeytin, yumurta, reçel, gibi malzemeler aldık. İftarlık için ise bulgur, pirinç, mercimek, fasulye gibi gıda malzemelerini aldık? dedi.

 

ESNAFLAR DURUMDAN MEMNUN

Esnaflar ise Ramazan ayının yaklaşması ile işlerinin iyi olduğunu ifade ederek, ?Ramazan ayına sayılı günler kala alışverişlerde artış oldu. Özellikle peynir, zeytin, pirinç, bulgur, mercimek, fasulye gibi gıda malzemelerinde artışlar oldu. Vatandaşlarımız genelde ramazan ayına son birkaç gün kalasıya alışverişlerini yapıyor. Ramazan içerisinde işlerimiz baya bir kırılacak. Bu birkaç gün içerisinde iyi bir satış elde edeceğimizi tahmin ediyorum. Ramazan ayının herkese hayırlı olmasını diliyoruz? diye konuştular.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ