Ramazan Sokağı insanı geçmişe götürüyor

Ramazan Sokağı insanı geçmişe götürüyor

ESKİ RAMAZANLAR YAŞATILIYOR

Ramazan Sokağı insanı geçmişe götürüyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, vatandaşların Ramazan sokağında bir araya gelerek eski Ramazanlarını anımsattığını ve tarihi bir yapıyı andıran sokağın insanı geçmişe götürdüğünü söyledi.

ESKİ RAMAZANLAR YAŞATILIYOR

Kırıkkale halkı iftar sonrası Cumhuriyet Meydanı´nda kurulan Ramazan Sokağı´nda bir araya geliyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından oluşturulan Ramazan Sokağı, Kırıkkalelileri buluşturmaya devam ediyor. Hava durumunun da müsait olması sebebiyle etkinlikler ve sokak, şehir halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Düzenlenen etkinliklerin de katkısıyla Ramazan kültürü şehirde yaşatılmaya çalışılıyor. Etkinliğe katılan insanlar yapılan bu etkinliklerden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, vatandaşların Ramazan sokağında bir araya gelerek eski Ramazanlarını anımsattığını ve tarihi bir yapıyı andıran sokağın insanı geçmişe götürdüğünü söyledi.

?RAMAZAN MUTLULUKTUR?

Öztürk, Ramazan Sokağı´ndaki esnafı ve halkı dinledi. Öztürk, düzenlenen bu etkinlikler hakkında, ?Ramazan bir mutluluk, görüyorsunuz, Kırıkkale´de belediyemizin önderliğinde Cumhuriyet Meydanı dolup taşıyor. Bugün de hava güzel, yağmurlar bitti vatandaşta sokaklara çıktı. Güzel ortamlar var, Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyorum. Zira Kırıkkale her şeyin ilkini gerçekleştiriyor, ondan dolayı ben başta belediye başkanımıza, valimize teşekkür ediyorum. Bu birlik, beraberliğimizin devam etmesini istiyorum, inşallah Ramazan-ı Şerif´i bu şekilde tamamlarız, Ramazan Bayramı´na erişiriz. Ben teravih namazı sonrası buraya geldim, herkes burada, Kırıkkale burada, herkes ailesiyle beraber güzel bir ortam yaşıyor, nostaljiyi yaşıyor? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı