Rakiplere oranla güzel futbol

Rakiplere oranla güzel futbol

MKE Kırıkkalespor üst üste alınan galibiyetler moralleri yerine getirdi. Gün geçtikçe takımın iyiye gittiğini belirten Teknik Patron Harun Aydoslu, rakiplerine oranla transfersiz güzel futbol ortaya koyduklarını ve iyi bir sezon geçirdiklerini kaydetti.

SKORU KORUDUK

Ümraniyespor maçını değerlendiren Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Dışarıda üç puan bize moral verdi. Güzel bir oyun sergiledik ve skoru koruyarak 3 puanın sahibi olduk. Her oyuncumuz pozisyona girdi. Her maçta iyi bir mücadele ederek yolumuza devam ediyoruz. Biz hiç kimseyi küçümsemeden en iyi şekilde hazırlanacağız. Her haftayı final maçı gibi oynayıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Öz güven kazanmak çok önemli. Rakiplerimiz transfer yaptılar biz onlara rağmen futbolun güzelliklerini ortaya koyuyoruz. Maçlarda çok pozisyon bulan arkadaşlarım var bunlar bizi mutlu ediyor? 

ÖNEMLİ OLAN DOĞRU TRANSFER

Kadroda sakatlıklardan dolayı bir hayli şikayetçi olduklarını belirten Aydoslu, ?Bugün taktik çalışması yapacağız. Cezalı olan Ramazan var, sakatlığı süren ise Serkan var. Rakiplerimizden bazı takımların hemen hemen takımı komple değiştirmesi yoluna gitti. Önemli olan doğru transferdir. Transfer yapmakta önemlidir. Çok transfer yaparsın takım birbirine uyum sağlayamaz, o yüzden takım birbirini dengelemesi gerekir? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ