Rahmet yüklü adalet peygamberine, hikmet yüklü ahlâk peygamberine selam olsun

Rahmet yüklü adalet peygamberine, hikmet yüklü ahlâk peygamberine selam olsun

KUTLU DOĞUM HAFTASI MÜNASEBETİYLE...

Rahmet yüklü adalet peygamberine, hikmet yüklü ahlâk peygamberine selam olsun

Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu'nda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılan program hem duygulu hem de coşkulu anlara sahne oldu.

DUYGU DOLU KONUŞMA

Şube Müdürlerinden Ömer Kaldırım ve İsmail Işık'ın katıldığı programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bülent Özçam, Peygamberimizin hayatımızdaki önemine değinerek, Barbarlığın, çapulculuğun hayat tarzı haline geldiği, kabalığın, şiddetin iletişim dili olarak kabul gördüğü bir topluma ‘Siz yeryüzündekilere rahmet edin ki, gökyüzündekiler de size rahmet etsin' buyuran Peygamberimize, Rahmet yüklü adalet peygamberine, hikmet yüklü ahlâk peygamberine selam olsun” dedi.

PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇOK YÖNLÜLÜĞÜ ÜZERİNE SOHBET

2B Sınıfı Öğretmeni Dilek Bucak'ın öğrencilerine hazırlatmış olduğu semazen gösterisinin ardından 7/A Sınıfından Aykut Apaydın, Kur'an-ı Kerim'in Mülk Suresinden ayetler okudu. Dumlupınar Camii İmamı Necip Doğan'ın Yasin Suresinden okuduğu ayetlerle devam eden programda Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizlerinden İbrahim Sağlam, Peygamber Efendimizin çok yönlülüğü üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

PROGRAM SONUNDA İKRAM

Peygamber Efendimizin eğitimciliğine değinen, çocuklara yaklaşımını, ikna yöntemlerini, insanları kazanmada ve gönüllerine girmede nasıl davrandığını 23 yıl gibi kısa bir sürede barbar bir topluluktan ahlakta ve medeniyette dünyanın en ileri milletini nasıl oluşturduğunu anlattı. Etkinlik Kapsamında velilerimin de katkılarıyla hazırlanan ikramlar, program sonunda ikram edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı