Rahatsızlığına rağmen gece gündüz çalışıyor

Rahatsızlığına rağmen gece gündüz çalışıyor

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, SEÇİM SÜRECİNİN BAŞLAMASINDAN BU YANA HİÇ BOŞ DURMUYOR

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI, SEÇİM SÜRECİNİN BAŞLAMASINDAN BU YANA HİÇ BOŞ DURMUYOR

Rahatsızlığına rağmen gece gündüz çalışıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçim sürecinin başladığı günden bu yana dur durak bilmiyor. Bir süredir rahatsızlık çeken Saygılı sağlığını hiçe sayarak seçim çalışmasının her aşamasında bulunarak adaylara destek oluyor.

HER ZAMAN SAHADA BULUNUYOR

Zaman zaman adaylarla birlikte sahaya çıkan Saygılı genellikle akşam saatlerinden sonra ev mahalle, esnaf ve kurum kuruluşları ziyaret ederek seçmenlerden adaylara oy istiyor. Bu arada Belediye hizmetleri konusunda da vatandaşlardan fikir alışverişinde bulunuyor. Ramazan ayı içerisinde özellikle iftar saatinde sokaklara çıkarak vatandaşlarla seçim üzerine fikir alışverişinde bulundu.

BU GÜNLERDE DAHA ÇOK ÇALIŞIYOR

Bayrama kadar yoğun çalışma sergileyen Saygılı, zaman zaman adaylarla zaman zaman parti kurmaylarıyla birlikte programlara katılarak seçim yoğunluğu içinde iki görevi aynı anda yürütmeye gayret gösterdi. Bu arada Başbakan Yıldırım´ın mitingi ve hükümet temsilcilerinin programlarına da eksiksiz katkı sağlayan Saygılı bayramdan sonra da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Şu sıralarda esnaf ziyaretleri mahalle gezileri ve ev ziyaretlerine katılan Saygılı, bu süreçte adeta herkesin gönlünü kazandı.

ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Zaman zaman Büyük Kırıkkale Parkını da ziyaret eden Saygılı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocukların sevgi gösterisi ile karşılaşan Saygılı çocuklarla yakından ilgilenerek ailelerin takdirini kazanıyor. Saygılının bu denli yoğun tempoda çalışması karşısında kamuoyunda, ?Adaylardan çok çalışıyor? şeklinde serzenişlerin artması ise dikkat çekiyor.

Foto-Haber: Murat Karadağ



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu