Rahat ders ortamları oluşturun

Rahat ders ortamları oluşturun

Sulakyurt Sağlık Meslek Lisesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı veli toplantısı geçtiğimiz gün okul toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Okul Müdürü Fazlı Erol başta olmak üzere Müdür Yardımcısı Ali Türkmen, Meslek Dersleri ile Kültür Dersleri öğretmenler

SİZLERİN YANINDAYIZ

Velilere yönelik konuşma yapan Okul Müdürü Fazlı Erol, eğitimde Öğrenci, Öğretmen ve Veli üçlüsünün başarıyı artırdığını söyledi. Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fazlı Erol Velilerin sürekli olarak öğrencileri takip etmeleri gerektiğini ve evlerde de öğrencilerin daha rahat ders çalışmaları için uygun ortamların hazırlanması gerektiğini belirtti. Erol, ?Sizlere güvencimiz tam. Lütfen öğrencilerinizi kontrol edin. Onları okul ile uyumlu hale gelmesi ve ders ortamı için çalışmalar yapın. Biz sizlerin yanındayız? dedi.

 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Öğrencilerin devam devamsızlık durumları, disiplin durumları, kılık kıyafet ile daha birçok konular hakkında bilgi veren Erol, öğrencilerin bu kurallara uymaları konusunda ailelerden destek istedi. Erol, katılımlarından dolayı gelen velilere teşekkür etti. Veliler daha sonra ise ders öğretmenleri ile ikili görüşmelerde bulundular.

 

 

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti