PUSULAGAZETESİ.NET YAYIN HAYATINA BAŞLADI

PUSULAGAZETESİ.NET YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Uzun zamandır eksikliğini hissettiğimiz Gazetemiz internet sitesi dünden itibaren yayın hayatına başladı. Hem içerik bakımından hem de görsel açıdan Kırıkkale?de 1 numara olmaya aday, ?www.pusulagazetesi.net? yayın hayatına başlayarak, siz değerli okurla

PUSULA?YI NETTEN TAKİP EDİN

Web Sitemiz Yayın Hayatına Başladı! ?www.pusulagazetesi.net? isimli web sitemiz siz değerli okurlarımıza güncel haber ağını sağlamak için sizlerle buluştu. Artık siz değerli okurlarımız internetin kolaylıklarını kullanarak evinizden, işyerinizden ve dilediğiniz her yerden Kırıkkale ile ilgili günlük haberleri takip edebileceksiniz. Sadece haber mi? Yazar kadrosu ile tarihten spora, eğitimden siyasete uzman görüşleri okuyabilirsiniz.

 

HABER GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Tarafsız, ilkeli, dürüst, ulusal değerlere saygılı haber anlayışımızın yanında ?Son Dakika ve Güncel Gelişmeleri? siz değerli okuyucularımız ile an be an paylaşacağız. Namaz vakitleri, hava durumu, borsalar, ulusal gazetelerin 1 sayfalarını sitemizden de takip edebilirsiniz. Diğer yandan da web sitemizin hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz. Ayrıca haber yapılmasını istediğiniz her türlü olayınızı ?haber@pusulagazetesi.net? e-mail adresine gönderebilirsiniz.



şenol sayın
23.01.2011 17:35:57
Habercilik anlayışınızı İnternet haberciliğinde de göstermeniz dileğiyle, hayırlı olsun,başarılar dilerim.Şenol SAYIN Türk Eğitim-Sen Basın Sekreteri.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ