Puanlı atletizm sona erdi

Puanlı atletizm sona erdi

REKABET ÜST SEVİYEDE

Puanlı atletizm sona erdi

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar, Gençler Puanlı Atletizm yarışmalarının kapanış yarışmaları  Başpınar Stadyumu Tartan Pist de yapıldı. Yarışmalara Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde 240 sporcu katıldı.

YARIŞMALAR YAPILDI

Başpınar Stadyumu Tartan Pist de yapılan puanlı atletizm yarışmaları; Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 100 metre, 200 metre, 300 metre, 400 metre, 800 metre,1500 metre, 2000 metre, 3000 metre koşu, cirit atma, gülle atma, uzun atlama, disk atma, üç adım atlama, 4x100 metre bayrak koşusu  yarışmalarının haricinde küçükler kategorisinde fırlatma topu yarışmaları yapıldı.

İLK DEFA TARTAN PİSTİNDE SAHNE ALDILAR

Puanlı Atletizm yarışmalarının ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Bu yıl ilk defa Tartan Pistin yapımı ile Başpınar Stadyumunda düzenlenen müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Atletizm branşının diğer bütün spor branşlarının alt yapısıdır. Ülkemize, ahlaklı, zeki ve başarılı sporcular yetiştirmek için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak alt yapı çalışmalarına önem veriyoruz.?

BAKANLIĞIMIZ ÖNEM VERİYOR

?Tartan Pistimizde Atletizm branşına ait tüm sektörler mevcut. Bakanlığımız tarafından spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapılmakta. Yeni yapılan Çok Amaçlı Spor Salonumuz hizmetinizde, Merkez Sentetik Çim Saha ve İlçelerimizde yapılan yeni tesislerimiz hizmetinizde. Siz değerli gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz dedi.?

REKABET ÜST SEVİYEDE

Puanlı atletizm branşında katılım ve rekabetin üst seviyede olduğunu söyleyen Ünlü, bize hiçbir desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Mehmet İlker Haktankaçmaz´a Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´ya, yarışmada emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, Atletizm ve Okul Sporları İl Temsilciliğine, hakemlere ve yarışmalarda görev alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ