PTT kendini en hızlı yenileyen kurumumuz

PTT kendini en hızlı yenileyen kurumumuz

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ, GÖREVE YENİ ATANAN PTT BAŞMÜDÜRÜNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ, GÖREVE YENİ ATANAN PTT BAŞMÜDÜRÜNE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

PTT kendini en hızlı yenileyen kurumumuz

Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, PTT´nin kendini yenileyen ve geliştiren asırlık bir kurum olduğunu söyledi, Haktankaçmaz, teknolojinin bu denli arttığı günümüz dünyasında PTT´nin de bu teknolojiye ayak uydurduğunu kaydetti.

TÜRKİYE´NİN EN ESKİ KURUMLARINDAN BİRİSİ  

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale PTT Başmüdürlüğü görevine atanan Muammer Güney´e iadeyi ziyarette bulundu. TT Başmüdürlüğüne gelişinde Başmüdür Güney ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz´a, bu nazik iadeyi ziyaretleri için şükranlarını sunan Başmüdür Güney, PTT Başmüdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi sundu. PTT´nin her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren asırlık bir kurum olduğunu belirterek, 177 yıldır halka hizmet ettiğini söyledi. Haktankaçmaz, teknolojinin bu denli arttığı günümüz dünyasında PTT´nin de bu teknolojiye ayak uydurduğunu kaydetti.

YÜKSEK TEKNOLOJİ VE KALİTEDE HİZMET

PTT Baş Müdürü Muammer Güney ise açıklamasında, ?Şirketimiz, 177 yıllık birikim ve deneyimlerinden ödün vermeden faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde katma değerli ve yüksek standartlı iş modellerini çağdaş teknolojiyle bütünleştirerek yaygın işyeri ağımız ve dijital platformlarda değerli çalışanlarımızın büyük katkılarıyla başarı ile sürdürmektedir. Bir taraftan vatandaşlarımıza yüksek kalitede hizmet sunmaya devam ederken, diğer taraftan başarımızı birliktelik ruhuyla çalışanlarımızla halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüp Kırıkkale halkı ile bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.?

BAŞARILI OLACAĞIMIZDAN KUŞKUMUZ YOK

?PTT AŞ. dört yıllığına UPU İdari Konsey Başkanlığına seçilmiştir. Bunun sonucu olarak; kararlılık, beraberlik ve deneyimlerimiz ile geldiğimiz bu noktada sektöre rol model olma misyonumuz ve küresel boyutta şirketimizden beklentiler mevcut iş sorumluluğumuzu biraz daha artırmış olmasına rağmen hedeflerimize ulaşırken Şirketimizin artık küresel bir işletme olduğu bilinciyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda başarı elde edeceğimizden kuşkumuz yoktur.?

ÇAĞDAŞ HİZMETLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

?PTT A.Ş. ülkemizin en yaşlı kurumu olmasına karşın, çalışanları sayesinde en dinamik kurum haline gelmiştir. 177 yıl öncesinden daha genç daha dinamik bir yapıya sahibiz. PTT A.Ş. halkımızın hizmetine sunduğu PTTMATİK 7/24 hizmeti, Western Union hızlı para transferi Havale, On-Line Havale ve Posta Çeki, APS Mektup, Kargo, Bankacılık işlemleri Konutta Emekli havalesi ödemesi gibi çağdaş hizmetler vermeye devam etmektedir. Bizim ödülümüz halkımıza vermiş olduğumuz hizmettir. 1840´dan beri halkımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz? dedi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü