Provokasyona gelinmemeli

Provokasyona gelinmemeli

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Provokasyona gelinmemeli

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Hakkâri-Dağlıca ve Iğdır´daki terör saldırıları başta olmak üzere yaşanan terör olaylarına ilişkin olarak, şehit aileleri, vatandaşları ve partileri sağduyuya davet etti.

ALET OLMAYALIM

Torunlu, provokasyonlara alet olunmaması gerektiğini vurgulayarak, ?Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin içinde bulunduğu durum, kalbi bayrak aşkıyla yanan ve bu topraklarda yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüreğini ağlamaktadır. Dağlıca ve Iğdır´da şerefsiz hainlerin saldırısı sonucu şehit düşen asker ve polislerimize Allah´tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı asker ve polislerimize de acil şifalar diliyorum. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun. Unutmasınlar ki bu ateş sadece onların yüreğini yakmamıştır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ancak bu birlik ve beraberliğimiz çeşitli provokasyonlara alet edilmemeli ve edilmesine de ortam verilmemelidir.? diye konuştu.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Torunlu, ?Ben buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bizim zarar vermemek adına dikkat edilmesi gereken en önemli husustur. Birileri bizi sokağa çekmek istemektedir. Bu olayların tek müsebbibi olan HDP için bu ülkeyi bu hale getirmenin vicdan azabını hiç mi yaşamıyor? Gerçi vicdan azabı yaşasa Bunlar Bu Ülkenin Düşmanı Biz Bunların Oyununa gelmeyelim. Terör saldırılarına karşı gereken tepkiyi koyacaklarının da altını çizen Torunlu Başkanı İçiniz rahat olsun. Bunların hesabını soracak tertemiz emniyet askerimiz var gerekli tepkimizi ortaya koyacağız. Bunun dışındaki tüm organizasyonlar bizi bağlayıcı değildir. Kamuoyuna ve arkadaşlarımıza saygıyla bildiririz. Ne mutlu Türküm diyene!? cümleleri ile açıklamasını tamamladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ