Protokol ve nezaket kurallarını öğrendiler

Protokol ve nezaket kurallarını öğrendiler

YAHŞİHAN`DA EN FAYDALI EĞİTİM

Protokol ve nezaket kurallarını öğrendiler

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan İlçe müdürleri ve personeline yönelik olarak Protokol ve Nezaket Kuralları,  Halkla İlişkiler” konularında eğitim semineri verildi. 

TÜM PERSONEL KATILDI

Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon'da düzenlenen seminerde, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Veysel Gerem ve Özel Kalem Personeli Serdar Tomaç tarafından Protokol ve Nezaket Kuralları, Sağlıklı iletişim, Halkla ilişkiler” konularında dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.

 HALKLA İLİŞKİLER BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Yahşihan Kaymakamı Sayın A. Ferhat Özen Kurumlarda vatandaşa güler yüzle muamele edilmesinin önemine dikkat çekerek, halkla yüz yüze gelmek suretiyle vatandaşa doğrudan hizmet veren kurumlardaki görevli personelin nezaket, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler gibi” konularda eğitim almalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını söyledi.

KAMU PERSONELİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Öte yandan Protokol ve Nezaket Kuralları,  Halkla İlişkiler” eğitim seminerine kamu personelinin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti