Protokol bayramlaştı

Protokol bayramlaştı

Kırıkkale Valiliği tarafından organize edilen protokol bayramlaşması, Valilik Salonunda gerçekleştirildi. Tüm il yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı bayramlaşma programında hoş sohbetler yapıldı.

GENİŞ KATILIM

Bayramlaşma törenine Başbakan Yardımcısı Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay,  Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Van, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış, ilçe belediye başkanları, daire amir ve müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTIRIYOR

Vali Kolat, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirilmesinde büyük payı olduğunu belirtti. Kolat, ?Tüm Kırıkkale halkının bayramını kutluyorum. Bayramlar birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan ve herkesin birbirleri ile iyi bir anlayış içerisinde olduğu önemli günlerdir. Bayramlarda bizlere düşen görevleri yerine getirerek bayramı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir. Bu konuda tüm Kırıkkale halkının bayramını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU

Valilik Bayramlaşma törenin ardından Kırıkkale Belediyesi?nde de bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramların birlik ve beraberlik için bir vesile olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Korkmaz, bu günlerin değerinin bilinmesi gerektiğine işaret etti. Kırıkkale?yi çağdaş bir şehir haline getirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü vurgulayan Korkmaz, şehrin yaşanabilir bir yer olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çekti. Korkmaz ?AK Parti farkını gözetmekle ve yapmış olduğumuz hizmetlerle sizlerle birlikte olmaya çalıştık? şeklinde konuştu.

YAŞANILABİLİR BİR KIRIKKALE

Başkan Korkmaz ?Yaşamımızın her noktasında, her saniyemizde, her anımızda biz insanımıza en güzelini götürmek adına düzgün, doğru dürüst durarak, önceliği hizmet olarak sunmaya çalışan, insanımızla birlikte olmaya çalışan, onların sevinçlerinde sevinen, üzüntülerinde en önce üzülen bir anlayışı hakim kılmaya çalıştık. Bizlere düşen bundan sonrada da tüm hemşerilerimize hizmetlerimizin en iyisini sunmak adına en iyisini sunmaya çalışacağız. Tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, her kademedeki AK Partili yetkililerimizle hizmeti şiar edinmiş bir anlayışla insanımıza en güzeli götürmenin gayretleri içerisinde olacağız? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ