PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Kırıkkale Valiliği tarafından organize edilen protokol bayramlaşması, Valilik Salonunda gerçekleştirildi. Tüm il yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı bayramlaşma programında hoş sohbetler yapıldı.

GENİŞ KATILIM
Bayramlaşmaya Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kaan Köksal, Ramazan Van, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış, ilçe belediye başkanları, daire amir ve müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTIRIYOR
Vali Güner, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirilmesinde büyük payı olduğunu belirtti. Güner, ?Tüm Kırıkkale halkının bayramını kutluyorum. Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizi artırıyor. Bu günlerini önemini bir araya gelince anlıyoruz. Vatan ve milletimizin bir arada olması güzel duygular. Aynı düşünce ve havayı tek çatı altında alıyoruz. İki bayramın bir araya gelmesi de güzel bir olay. Ben tüm Kırıkkale ve Türk halkının iki bayramını da kutluyorum? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ