Protokol 30 Ağustos resepsiyonunda buluştu

Protokol 30 Ağustos resepsiyonunda buluştu

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıldönümü kınlamaları çerçevesinde Vali Ali Kolat tarafından Çantepe Askeri Gazinosu?nda resepsiyon verildi. Resepsiyonda konuşan Vali Kolat, Türkiye Cumhuriyeti?nin bölünmez bir devlet olduğunu söyledi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI 

Çantepe Askeri Gazinosu?nde verilen resepsiyona, Vali Ali Kolat ve Garnizon Komutam Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu Kırıkkale Belediye Başkam Veli Korkmaz başta olmak üzere il protokolü, askeri personel davetliler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.  Katılımın yüksek olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda, Vali Kolat masaları ziyaret ederek davetlilerle bir süre sohbet ettiler.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM 

Vali Kolat yaptığı kısa konuşmada; ?Valiliğimiz, Garnizon Komutanlığımız ve Belediye Başkanlığımızca organize etmiş olduğumuz resepsiyona teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Konuşmama başlamadan önce başta Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşlarım ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum?

KARDEŞÇE YAŞAMALIYIZ

?30 Ağustos günü kazanılan zafer, Cumhuriyetimizin kurulması yönünde atılan ilk adımlardan biridir. Bu önemli günün yıldönümünde bir kez daha bu vatan için, bu topraklar için, bir ve beraber olmamız gerektiğini hatırlatırım. Huzurlu, güvenli ve kardeş bir şekilde bu topraklar üzerinde yaşamalıyız Vatanımızın güvenliği için her zaman canımızı hiç korkmadan vereceğimizin bilinmesini istiyorum? dedi 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ