PROJESİ OLMAYAN KİŞİLERE İHTİYACIM YOK

PROJESİ OLMAYAN KİŞİLERE İHTİYACIM YOK

Kırıkkale Valiliği tarafından koordine edilen, ``Orta Vadeli Hedefler ve Projeler`` kapsamında düzenlenen toplantıda ilçe kaymakamları ve il müdürlüklerinin projeleri görüşüldü. Güner, toplantıda yaptığı konuşmada, ``Açık ve net konuşuyorum proje üreteme

KIRIKKALE HER ALANDA GELİŞMELİDİR
Vali Hakan Yusuf Güner, açık ve net konuşarak, ?Proje üretemeyen, sabah 8 akşam 5 anlayışını benimseyen müdürlere ihtiyacım yok? dedi. Güner, ?Yatırımı ve sosyal projesi olmayan il müdürlerine ihtiyacım yok. Herkes üzerine düşen görevi yapsın, koordineli bir şekilde çalışarak, güçlü bir sinerji ortaya koymamız gerekiyor. Bunu yaparsak Kırıkkale her alanda gelişir, herkesin üstüne düşen görevi yapmasını istiyorum? dedi.
 
KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Böyle toplantıların her zaman önemli olduğunu belirten Güner ?Bu toplantının bir yıllık süreçte son derece önemli olduğunu söylemek istiyorum. İki yıldır sizlerle kader birliği yaptık ve bu şehir için örnek teşkil edecek projelere ve çalışmalara imza attık. Bu şehirde hayal gibi görünen eğitimdeki başarımız bu çalışmaların bir ürünüdür. Eğitimdeki başarının yanı sıra kazanılan daha nice başarılar ve imza atılan projeler bu çalışmaların ürünüdür. Projelerimizin ve çalışmalarımızın izahı kitapçık olarak bastırıldı ve dağıtılıyor. 2011?2012 yılı ve 2013 yılı kapsamlı çalışmalarının bu şekilde tabiri caizse mayasını tutturacağız? diye konuştu.
 
DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR
Devlette her zaman devamlılığın olduğunu belirten Güner, ?Şunu unutmamalıyız ki devlette devamlılık vardır. Vali yardımcısının atanması veya yeni il müdürünün göreve gelmesi bu çalışmaları etkilememelidir. Her birim müdürü ve kaymakam, resmi olarak izinler bana bildirilecek. Bu ilde hizmet eden insanların ilin en üst makamı olan Valilik makamı ile koordineli bir şekilde çalışmasının çalışmalara ek katkı sağlayacağına inanıyorum. 2 yıllık çalışmamızın 3?ncü basamağındayız. 3?ncü çalışma döneminin de hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu toplantı 2 gün devam edecek. Bu toplantıda ele alacağım başlıca 4 konu var? dedi.
 
YATIRIMCILARA KOLAYLIK SAĞLANIYOR
Yatırmaların ve diğer alanda yapılan projelerin her zaman Valilik olarak destekleneceğini belirten Güner, ?İhalesi yapılmış işlerin takibi ve hızlandırılması, ikincisi başlatılmış ancak sonuçlandırılamamış işlerin takibi ve hızlandırılması, üçüncüsü ödeneği gelmiş ancak başlatılamamış yatırım programlarının takip edilip sonuçlandırılması ve son olarak da önümüzdeki bir yıl için ihtiyaçların burada dile getirilip bir karara bağlanmasını arzuluyoruz.  Projelerin takibi ilgili vali yardımcısı ve il müdür tarafından yapılacaktır. Ayrıca şunu söylemek isterim ki burada bir kurum varsa ben o kurumun varlığını hissetmeliyim, yani kurumlarımız bana projelerle gelmeliler. Tekrar dile getiriyorum. Projesi olmayan kuruma ihtiyacımız yok? dedi.
 
 
RAMAZANI KUTLADI
Kırıkkale halkının yaklaşan Ramazanı da kutladığını belirten Güner, Ramazan ayı boyunca herkesin sabırlı olmasını istedi.  Vali Güner, ?Ramazan aylarında herkesin sabırlı olmasını istiyorum, işlerimizde yorgunluk, sinir gibi detaylar olabilir. Bunları çözüm yolu ve sabır ile aşmalıyız. Bütün Kırıkkale halkının Ramazanının hayırlı geçmesini temenni ediyorum. Allah bütün milletimize sabırlar ihsan etsin? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ